Dnes mám pro Vás tři různé varianty, jak konzumuji čínu.
První
z variant je z vepřového masa, příloha bramborové placičky. Tuto
variantu míváme jako rodinný oběd. Vepřové maso naložíme den předem ve
vajíčku, přidáme sůl, sojovou omáčku, trochu škrobu a koření na čínu
nebo grilovací koření.
Další
z variant je kuřecí čína se zeleninou a čínskými nudlemi. Kuřecí maso
naložíme pár hodin předem v oleji, přidáme koření na čínu, trochu škrobu
a sůl. Na pánvi orestujeme s cibulkou a přidáme sojovou omáčku.
A je to stokrát lepší než z nějaké čínské restaurace. S mamkou jsme se bavily o tom, že budeme Číňany učit vařit čínské nudle, protože je podle našeho názoru umíme lépe než oni.
Třetí
varianta je sojová čína se zeleninou a rýží. To si dělám buď sama
(první fotka), ale nedávno mi mamka uvařila svou variantu, kde jsou
navíc žampiony a je tam i trocha omáčky.
Co vy ? Děláte doma čínu ? Máte rádi čínské nudle, a pokud ano, děláte si je doma, nebo je máte radši z čínské restaurace ? :)
Žádné komentáře:
Okomentovat
Moc děkuji za návštěvu blogu a za každý komentář, ať už pozitivní či negativní - chybami se člověk učí :)