neděle 21. prosince 2014

Zacvičte si s FitnessBlender !

Zdravím!
Zatímco první a poslední článek na toto téma se týkal XHITU, dnes se mrkneme na FitnessBlender. Seznámíme se s tím, kdo nebo co vlastně FitnessBledner je a také Vám dám pár tipů na jejich cvičební videa.




 OBECNÉ INFORMACE
Informace si můžete najít na této stránce, nicméně bych jich alespoň pár napsala zde na blog(text můžete najít v angličtině zde, já se ho snažila přeložit do češtiny v plynulých větách)
Přestože po přechodu na jejich stránku můžete mít dojem, že to vlastní nějaká velká společnost, mýlíte se. Je to práce dvou manželů - Daniela a Kelli. Ti v roce 2008 začali plánovat založení "FitnessBlender" a v roce 2010 "začal život" na jejich stránce fitnessblender.com . Cvičební videa natáčeli ve volném čase mezi jejich "skutečnou prací". Ze začátku tak trávili dlouhé hodiny, aby vytvořili jeden velký obsah najednou. V léte roku 2012 oba dali výpověď ve své práci a jako instruktoři na svém webu začali pracovat na plný úvazek. Do dnešního dne však neexisuje žádné natáčecí studio, žádná "profesionální" místnost. Svá videa natáčejí v náhradní ložnici či v garáži.
Daniel se oboru fitness věnuje od roku 2000 a má vysokoškolské vzdělání v oboru výživy a potravy. Kelli pracuje v oboru fitness od roku 2006 a má vystudované obory psychologie a sociologie. Oba jsou sportovně aktivního od dětství.
FitnessBlender založili, protože se shodli, že fitness by mělo být přístupné všem, bez ohledu na jejich příjem. Každý přece nemá na to, aby chodil do posilovny nebo na jiná cvičení, kde musí platit. Také si uvědomili, že na webu je nedostatek spolehlivých informací o zdraví a fitness a že mnoho lidí je v tomto ohledu více zaměřeno na vzhled než na to, aby byl člověk v dobrém zdravotním stavu.
FitnessBlender je financován výnosy z reklam a štědrými dary lidí, kteří je sledují. Tyto dary pomáhají k udržování toho, aby FitnessBlender bylo stále zdarma a aby se i nadále rozšiřovaly funkce a služby těchto stránek.
V oddanosti ke svým fanouškům se snaží poskytovat vysoce kvalitní informace, které shromáždili z více než desetilité praxe v oblasti fitness a zdraví. Jsou přesvědčeni, že pokud se zdravá, čistá strava a pravidelné cvičení stane vaší prioritou, zlepší se váš celkový zdravotní zdrav a kvalita života a to se bude odrážet také na Vašem vzhledu.
To je důvod, proč si stanovili za cíl poskytovat informace z oblasti stravy a fitness a celá cvičební videa zdarma. Každý má tak přístup k tomu, aby byl tělěsně zdravý a silný.

KDE JE SLEDOVAT
Jejich videa naleznete samozřejmě na jejich webových stránkách, ale také můžete najít jejich kanál také na youtube. Konkrétně ZDE.

Najdete zde opravdu všechno - ať už chcete cvičit břicho, zadek, ruce, nohy či rovnou celé tělo. Nebo chcete třeba kardio či HIIT. 

Zde uvádím pár příkladů (jógu necvičím, tu uvádím pouze pro příklad, kolik druhů videí Kelli s Danielem tvoří):


BŘICHO:

ZADEK:


KARDIO:

HIIT:

RUCE:

 NOHY:

CELÉ TĚLO:

MIX:

STRETCH:

JÓGA:

NA ZÁVĚR:
Já osobně Daniela a Kelli velice obdivuji, za to, co dokázali. Jasně, existuje spousta kanálů na youtube, ale oni mě zaujali asi nejvíce. Více než XHIT. Už i tím, že necvičí v žádném studiu, ale doma. A podívejte se, jak vypadají ! Úžasně. A kolik videí už nahráli ! Stále objevuji další a další a jsem opravdu spokojena. Takže pokud nejste tak zarytí jako někteří lidé (kteří prostě doma cvičit nebudou, protože podle nich jde něco s tělem udělat jedině v posilovně), zkuste si pustit nějaké video od FitnessBlender ! Určitě nebudete litovat.

Zdroj obrázků: google.com

Žádné komentáře:

Okomentovat

Moc děkuji za návštěvu blogu a za každý komentář, ať už pozitivní či negativní - chybami se člověk učí :)