sobota 6. června 2015

FDOE I

Ahojky!
Dnes mám pro vás článek do nové rubriky "Full day of eating". Sice už zde zveřejňuji Střípky z kuchyně, ale spousta z vás se mě ptá, jak vypadá mé jídlo během celého dne. Tak jsem se rozhodla pro tuto rubriku :)
Budu zde psát i kalorie, nicméně na konci neuvidíte žádné "Cíl" a "Splněno", protože jím intuitivně a jinak nic nepočítám, ale kdybych zde ty kalorie nepsala, tak by to vyšlo skoro nastejno jako Střípky :)


Snídaně - ovesné kakaové lívance (120g vloček, vejce, voda, kakao) s bílým jogurtem (cca 1/3 z 500g), opečeným banánem a arašídovým máslem
929 kcal
B: 38g S: 94,3g T: 37,6g



Malý snack po tréninku - (který jsem nefotila a určitě si ho umíte představit) - Bebe dobré ráno kakaové (samozřejmě celé balení), banán
327 kcal
B: 5,5g  S: 56,3g T: 7,2g
Poznámka: Tyto snacky nevynechávám, přestože mě většinou do půlhodiny po nich čeká další jídlo. Jen vyjímečně se stane, že si postworkout snack nedám a dám si hned hlavní jídlo. Pokud bych musela čekat déle, tak je tento snack samozřejmě větší. Obvykle volím kombinace protein+vločky+ovoce, nicméně jsem dostala chuť na cukry, takže jsem sáhla po banánu a Bebe sušenkách :)





 Oběd - grilované kuřecí maso + basmati rýže (130g)
(Po vyfocení na rýži přišel ještě kečup)
633 kcal
B: 44,5g S: 106g T: 2,7g





 Odpolední svačina - ovesná kaše (myslím že 50g vloček, už nevím, možná více :D  )
 s cuketou a skořicí, celozrnné tousty a arašídovým máslem a marmeládou
391 kcal
B:14,6g S: 57,5g T: 10,2 g



 Večeře - opět grilované kuřecí maso + celozrnné těstoviny (100g)
Opět po vyfocení přidán kečup :)
478  kcal
B: 42g S: 66,7g T: 2,9g



Druhá večeře - vanička tvarohu s arašídovým máslem
356kcal
B: 36,9g S: 13,1g T: 16,7g


Celkem: 3114 kcal
B: 182g, S: 400g, T: 77g
Toto je z minulého týdne, nicméně teď jím o něco více, protože váha se už měsíc nehla, což se mi vůbec nelíbí. Takže jsem tento týden přidala na jídle (což zase uvidíte v příštím díle FDOE, ve Střípcích to tak poznat nejde), a je to lepší, protože mám opět víc síly na trénink a hned padlo pár rekordů :)
 U masa vážně nevím, kolik ho bylo, takže to beru tak orientačně. Stejně tak u ovoce a arašídového másla. A zeleninu jsem nepočítala - podle fotek to vypadá, že žádnou nejím, ale zdání klame :o) Většinou ji sním během přípravy toho hlavního jídla a nebo se zkrátka nevejde na talíř, takže pak putuje přímo do pusy :) Jo a kečup jsem taky nepočítala :) :D
Zadávala jsem to do kalorických tabulek, nicméně příště to budu zadávat do myfitnesspal :)
PS: Stále máte možnost položit mi otázku ZDE :)


14 komentářů:

  1. 😱😱😱😱😱😱😱😱 nic jiného snad ani nejde napsat.....úžas......a asi i trochu závist 😉 nádhera. Jak jsi se k tomu dopracovala? 😃

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobře....smajlíky se nezobrazily...měli rám byt :-o a ;-) a :-D

      Vymazat
    2. Jeziiiiiis......měly tam být :-D

      Vymazat
    3. Moc děkuji ! Postupně jsem přidávala na jídle a dopracovala se zatím k tomuto množství, na kterém ale váha teď stojí :( :D Takže zase musím přidat ;) Metabolismus se asi postupně zrychluje, taky jsem hodně změnila své tréninky, ale je to hlavně o tom postupném přidávání ;)

      Vymazat
  2. Wow :) To jsou aspoň pěkná čísla! Takové počty ani já nemám, a to jsem myslela Bůh ví kolik do sebe necpu :D Ale tak každý to má jinak, i podle pohybu, výšky, rozložení těla a tak :) Nicméně je fajn, že si tak užíváš a ještě si přidáváš :) Je úžasné, jak se člověk posouvá..

    worldaroundmissnothing.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji ;) Člověk se posouvá dál a dál, kdysi bych po tom přibírala hodně, ale teď udržuji :)

      Vymazat
  3. Nejlepší...můj člověk!! :D Kde je jídlo, tam jsme my, Lucie, že? ^^ :DDD PArádní bašty i porcičky, jak se sluší, můžu se zeptat Luci, kolik máš teď aktuální váhu a výšku (jestli to není tajné a osobní?), koukám však, že jsi pořádně napálila bílkoviny, skoro 190g, to už je docela nášup, na ně Luci raději pozor, ale jinak opravdu krása!;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji :). a přesně jsi to vystihla ! :) Měřím asi 179cm a mám teď asi 63 kg, možná více (vážím se jednou měsíčně a už je to tak 3 týdny od posledního vážení), bohužel teď už víc jak měsíc stojím na jednom místě, takže musím ještě přidat ;) A bílkoviny beru zhruba 3g na kilo hmotnosti ;) Ale děkuji za upozornění ;)

      Vymazat
  4. Teda Luci, ty jsi skvělá inspirace! nejvíc bych si dala si lívanečky a tvaroh s máslíčkem:D jsem fakt zoufalá, od Vánoc jím 2000kcal, meřím 158cm a vážím (orientačně) 52kg. chtěla jsem ještě shodit, ale stále přibírám! už jsem přibrala 5kg. a to cvičím 6x týdně přes hodinu. 3x týdně posilka cca 80minut a jinak hiity a kardio doma. jsem iifym. neměla bys radu?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dle mého je to zpomalený metabolismus. Pokud jsi začala hubnout, jedla jsi 2000 kcal a cvičila tolik, kolik píšeš, tělu to nemohlo stačit. Každý je jiný, ale při takovém výdeji by člověk hubnul i při mnohem větším příjmu. Nicméně netuším, jak z toho ven...Já jsem si metabolismus zrychlila asi postupným přidáváním na jídle a omezováním cvičení. Se zdravým hubnutím ovšem zkušenosti nemám...při anorexii jsem hubla nezdravým způseb...
      Takže promiň, ale v tomto asi neporadím :(

      Vymazat
  5. Páni. Můžu se zeptat kolik vážíš? Ja jsem po anorexii a stale nejsem u konce s přibíráním :\
    Máš někde nějakou fotku, jaké máš svalíky? :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám momentálně asi 64kg/179 cm (nevím přesně, asi měsíc jsem se nevážila). Svaly zatím nemám, ty teprve snad budou :D Ale mé fotky najdeš např. v článku z Egypta nebo narozeninovém článku, vydaném v červenci :)

      Vymazat

Moc děkuji za návštěvu blogu a za každý komentář, ať už pozitivní či negativní - chybami se člověk učí :)