Zdravím !
Dnes mám pro Vás recept na jáhly s tofu a fazolovými lusky.
INGREDIENCE :
- 150g tofu natural (nebo množství, na které jste zvyklí)
- fazolové lusky - množství dle chuti
- olivový olej
- sůl, pepř
- jáhly (množství, na jaké jste zvyklí)
Nenašla jsem fotku tofu s lusky a jáhlami, tak přidávám tofu s hráškem, lusky a tarhoňou :D |
POSTUP:
Poznámka: Množství je na jednu porci.
- Tofu si alespoň 2 hodiny předem naložíme - nakrájíme jej na kostičky, dáme do misky, přidáme 1-2 lžíce olivového oleje, sůl a pepř, promícháme a dáme do ledničky.
- Než začneme restovat tofu, dáme si vařit jáhly dle návodu na obalu.
- Po dvou hodinách si na pánvi kápneme trochu oleje (někdy není potřeba, protože tofu bylo již v oleji naloženo, takže záleží, jestli se Vám to nebude na pánev připalovat, jinak tam ani olej dávat nemusíte).
- Jakmile bude tofu orestované (bude mít trochu zlatavou barvu), přidáme k němu fazolové lusky. Dle chuti ještě osolíme a opepříme.
- Jáhly smícháme se směsí tofu a fazolových lusků ještě na plotně, promícháme, necháme prohřát a poté podáváme.
Poznámka: Množství je na jednu porci.
To vypadá strašně lehoučce :)
OdpovědětVymazathttp://zuzabesky.blogspot.co.uk/