pátek 24. dubna 2015

Krátká vykecávačka


Ahojky!
Tento týden jsem za opravdu mizernou blogerku. Zkrátka jsem neměla na blog čas. Jak jinak, že jo. Měla jsem náročné testy které stejně dopadnou blbě a na psaní článků nezbyl čas - když nějaký byl jakože byl, využila jsem ho na vaření. O cvičení nemluvím, na to si najdu čas vždycky :D
Tento článek nebude na nic zaměřený, ale spíše vykecávací. U mě neobvyklý článek.
Nejdříve bych však chtěla zmínit, co mi udělala ultravelkou radost minulý týden v pátek - dostala jsem balík od značky GORILLA FITNESS - a právě jim bych chtěla tímto opravdu moc poděkovat !


Není to až tak dávno, kdy jsem psala recenzi na jejich produkty (kterou naleznete ZDE)- vanilkový a čokoládový protein a proteinovou kaši. Ani jsem se nenadála a všechno bylo pryč. Nyní jsem naštěstí pojištěna lépe - mám rovnou kilové balení vanilkového proteinu :) které ale bude ubývat zřejmě rychle páč moje mamka má vanilku hodně ráda. A sakra.
A pak mi přišlo úžasné tričko, které vidíte na fotce. Přímo stvořené pro mě ! Já squaty hrozně ráda ! Už jsem ho měla ve fitku a je vážně parádní ! Třeba si i jiné ženské, které se tam jednou za čas objeví, uvědomí, že se nemusí být železa a nedělat jen kardio. A je to pro mě hned motivace víc na sobě pracovat, ať zadní nápis na tričku mluví pravdu (nemám to vyfocené, fotku dodám, nicméně stojí tam: "Squats made this perfect butt!" Tričko mi i sedí, takže paráda !
Dále bych chtěla zmínit, že mě cvičení a zdravý životní styl naplňuje stále víc a víc. Jsem sama sobě svou motivací, konečně mi příjde, že vidím nějaké pokroky (nebo jsem si jich předtím moc nevšímala ? :D) - konečně se tam začíná rýsovat nějaký ten zadek (to ty dřepy <3), nohy pomalu ale jistě rostou (třikrát sláva !) a celkově si myslím, že tam už nějaký ten pokrok jde vidět.
Samozřejmě mám i jiné motivace. Jaké ? Jsou na vašich blozích a instagramech. Motivuje mě a posiluje myšlenka, že nejsem jediná, kdo toto provozuje (jakože zdravé jídlo a cvičení, kdyby někdo nechápal :D), také mě moc těší komentáře, které mi zde na blogu zanecháváte, nebo vůbec to, že jste na můj blog zavítali. Za to vám opravdu moc děkuji !
Mé pokroky, které sleduji, nejsou samozřejmě způsobeny čirou náhodou. Chce to hodně práce - nejen ve cvičení, hlavně ve stravě. Snažím se různě experimentovat - tedy hlavně s jídlem, cvičení už mám celkem vychytané to si dost věříš, Lucie ! Dobře, možná ne, ale neměním ho každou chvíli. Ikdyž ani jídlo ne. Ale u cvičení je to třeba takto - zhruba každé 2-3 měsíce měním tréninky v posilovně, protože tělo si časem zvykne a pak nejsou výsledky. U jídla je to tak, že experumentuji, kolik se toho do mě vejde. Zkrátka postupně na jídle přidávám - a pak se i pokroky projevují na cvičení :)
Nedávám si žadné nereálné cíle. Vím, že třeba ten zadek nebudu mít za měsíc. Ani za dva. Ani za tři. Chce to vytrvalou práci. Ale jdu si za tím, protože mě to baví. Protože věřím, že když se budu snažit a dám do toho vše,  přinese to výsledky, které očekávám. Ale ne hned.


Co jsem tím vším chtěla vlastně říct ? Abych řekla pravdu, sama netuším. Když si to tak po sobě čtu, zjišťuji, že článek nemá pořádně ani hlavu a patu.
Zkrátka jsem tím vším chtěla říci - dělejte to, co vás baví a naplňuje. A pokud vás něco nebaví, přestaňte s tím. Nač trávit čas něčím takovým ? (Pokud se nejedná o školu, že jo :D). A nedávejte si nereálné cíle. Nečekejte, že pokroky příjdou za pár dní. Nebo za měsíc. Protože s největší pravděpodobností nepříjdou. Chce to vytrvat a po nějaké době zjístíte, že to, co děláte, neděláte zbytečně. Že to přináší výsledky, jen ne hned.
A taky že velice důležitá je motivace - každého motivuje něco jiného. Jak jsem zmiňovala, největší motivace jsou pro mě mé pokroky (tedy já sama), ale také to, že i tstaní lidé dělají to, co já.
PS: Pokud se Vám článek zdá opravdu nesmyslný, velice se omlouvám - napište mi pak do komentářů, ať už takové články nepíšu :D

11 komentářů:

  1. Neee, ja dúfam, že už aj ty tu nebudeš ďalšie blogerka, ktorá sa bude zaprodávat a robiť reklamu těmhle výrobkom :( Neber to zle, ale tieto trápne recenzie spoľahlivo čitateľa odradí, je to stále dokola s týmito proteínmi a reklamou a propagáciou a chválením a produkty zadarmo ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, možná to odradí...Ale vezmi si, kolik lidí to už dnes dělá ? A já to nechválím proto, abych dostávala další produkty zadarmo...Prostě mě to opravdu zaujalo, nikomu nelžu, jejich výrobky mi vážně chutnají. Mě se spíše nelíbí, když sleduji, že někdo nějaké výrobky odsuzuje, a pak má možnost dostat je zadarmo a najednou je chválí - to některé blogerky dělají, ale já ne.

      Vymazat
    2. Já v tom třeba nevidím nic španého, naopak :) Pokud blogerka vyloženě nepublikuje jenom reklamy (což Lucka nedělá) a nepíše dobré hodnocení, i když s produktem nebyla spokojená (což snad taky nedělá), tak v tom přece není nic špatného ne? :)

      Vymazat
    3. To bych nikdy nenapsala - jejich produkty mi opravdu chutnají, nelhala bych. Ono je to těžké vysvětlovat no :( Ale moc děkuji Péťo za oporu :)

      Vymazat
  2. Já si nemyslím, že se člověk zaprodává prodává, když dělá recenze. Spis mi případne, ze u komentářů tohoto typu jde spíše o trochu žárlivosti :-) tričko je moc hezké a gratuluji. Takový nečekaný dárek musí vážně udělat radost.
    Já tě sledují zatím jen chvíli ale jsi mi moc sympatická. Tvůj styl psaní a hlavně tvůj přístup k jídlu a zdravému životnímu stylu celkově :-) a ty tvoje jídla :-) mňam
    Je nejdůležitější najít co tě baví a držet se toho :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Já bych se nenechala zaprodat. Nevím, jestli z těch lidí mluví závist nebo co... ?
      Moc děkuji ! Můj styl psaní je trochu na nižší úrovni, ale i tak moc děkuju :) Snažím se teď o trochu jiný zdravý životní styl než který jsem praktikovala před pár lety....To jsem pak spadla do anorexie. Teď dělám opravdu to, co mě baví a jdu si za svým :)

      Vymazat
  3. A kdy se vyjádříš k té kvalitě a složení proteinů, jak jsi slibovala minule? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nikde jsem nic neslibovala. Napsala jsem "MOŽNÁ", což je něco jiného než určitě.
      Takových článků je na netu spousta...

      Vymazat
    2. no jistě, bylo by škoda si totiž znepříjemňovat budoucí spolupráce...je škoda, lidská chamtivost je hrozná vlastnost,chápu, máš to zadarmo, je potřeba napsat samá pozitiva, ale čekám,že se to tu bude hemžit každou chvílí další reklamou a propagací...:3

      Vymazat
    3. Já právě ty články čtu a podle nich proteinům rozumíš jako koza petrželi, tak mě zajímalo, zda sis to třeba nastudovala :)

      Vymazat
    4. A proč bych sakra měla psát takové články ? Říkám, že nemám důvod nikoho ponižovat ! Nepřipadám si chamtivá a nepíšu chválu kvůli tomu, abych něco dostala zadarmo.
      Vypadá to, že mě znáš lépe než já ! Gratuluji.
      Když se ti to nelíbí, vpravo nahoře v rohu je červený křížek - klikni na něj a už se zpátky nevracej. Nejsem na takové blbé kecy zvědavá a nemám čas se takovými lidmi zabývat.

      Vymazat

Moc děkuji za návštěvu blogu a za každý komentář, ať už pozitivní či negativní - chybami se člověk učí :)