sobota 18. července 2015

Recenze potravin IX

Ahojky!
Po nějaké době mám pro Vás opět článek do rubriky Recenze potravin.
Teď v létě se takové články budou objevovat častěji (alespoň doufám) - mám v plánu ochutnávat nové potraviny :) Takže pokud máte nějaký tip, sem s ním ! :)


Už mi to příjde hrozně dávno, co jsem tyto pomazánky ochutnala :D Koupila jsem je v Globusu, když byly v akci. Ani jedna nebyla špatná, více mě zaujala brokolicová, protože ta mexická byla na mě moc pálivá :D A stejně mi více chutnají pomazánky Amunak svačinky zmíněné ZDE




U nás ve fitku se začaly prodávat tyto proteinové tyčinky. Složení je sice děsné, ale jsou moc dobré ! Skvělá chuť perníku čeho jiného, když je to perníková příchuť




 Robi plátky - taky kupované v Globusu taky v akci. Byly dobré, ale vůbec netuším, k čemu bych je přirovnala :) Ale určitě jsem je nekupovala naposled :)




 Kakaové boby drcené - moc dobré, křupavé :) Zatím je používám jen do tvarohu večer nebo do jogurtu :)




 Moc dobré dětské cereálie alá medové kroužky z Kauflandu :D





 BCAA v příchuti tropical od MyProtein - výborné, před tréninkem nebo během něj ideální. Jen je ředím s velkým množstvím vody (cca 700ml, mám láhev od MyProtein a dávám to do ní), protože je to hrozně sladké :D




Myprotein Mysyrup s příchuti Maple nezklamal - žádný umělý ocas jako u WaldenFarms :) Takže pokud váháte, od jaké značky koupit, já rozhodně doporučuji tyto sirupy :)
PS: Nejlépe ale v akci, u nás to stojí skoro 200 Kč, ale já tyhle chytla za asi 130 Kč a při další objednávce dokonce asi za 115 Kč :)




 A nakonec úžasné proteinové tyčinky HighPro deluxe od MyProtein (jedna tyčinka má hmotnost 70g), příchuť vanilka-karamel. No, nemůžu si stěžovat ! Skvělé složení i chuť :) A pokud hledáte tyčinky podobné Snickers, Mars apod., tak u této podle mě nešlápnete vedle :) A jak říkám, i to složení je super :)


Ochutnali jste některou z těchto potravin ? Pokud ano, jakou a jak Vám chutnala ?
Je tu někdo další, kdo si kupuje dětské cereálie ? :D

Přeji krásný zbytek dne!
Vaše L*

10 komentářů:

  1. Taky mi víc chutná anumnak a ještě lepší je, když mám čas si udělat takovou pomazánku doma, např. z cizrny je super :). Nechtěla bys udělat recenzi na seitan? Vím, že to není nějaká super novinka, stále se zdráhám to ochutnat :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Cizrnovou vůbec nekupuji, tu si raději udělám domácí :)
      Nevím, jestli jsem na seitan už recenzi nepsala :) Určitě ho doporučuji, mě hodně připomíná sekanou (alespoň ten natural) :D

      Vymazat
  2. Mně nechutná skoro žádná kupovaná pomazánka, opravdu ráda mám jen toskánskou (Veto - mívají v Tescu) a pak od Alnatury papriku s chilli ve skleničce. Jinak zvládnu sníst tu brokolicovou a pažitkovou a ještě bylinkovou Patifu.
    Dětské cereálie mám taky ráda,v Kauflandu mají takové fejkové Cini minis. :3 Pak mám hodně ráda kukuřičné lupínky, ale jen ty od Emca.
    Robi je fajn, roky jsem ho nejedla a teď jsem měla v restauraci robi oválky, který byly super, takže si je plánuju taky pořídit. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já poslední dobou pomazánky moc nekupuji, jen občas :) A to obvykle takové, které vím, že doma asi nezvládnu, nebo mě prostě lákají :)
      Jo, robi je fajn, ale možná jednou za čas :) Mnohem více mi chutná seitan, tempeh a tofu :)

      Vymazat
  3. Na tyhle medové kroužky a všelijaké cereálie taky teď ujíždím a když není to, tak zapékané musli je mňamka!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Joo, musli teď právě vůbec nejím, pořád do sebe "házím" jen ty dětské cereálie :D

      Vymazat
  4. Já miluju kakaový boby :D !
    Ale ta tyčinka vypada taky skvele .D !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Joo, kakaové boby jsou super :)
      A ta tyčinka je výborná :o)

      Vymazat
  5. Můžu se zeptat na jaké stránce objednáváš, že ty sirupy máš tak za skvělou cenu? :) já mám právě od WF a chci zkusit tento :)
    http://the-biggestfear.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já výrobky od MyProtein objednávám pouze z myprotein.sk - teda musí tam být nějaká sleva a nejlépe ještě k té slevě dárek zdarma :D K poslední objednávce jsme dárek neměla, ale měla jsem slevu 30% na celý nákup a protože jsem objednávala i pro spolužáka, neplatila jsem poštovné :) Takže doporučuji sledovat jejich web (nebo pak ještě oficiální myprotein.com )

      Vymazat

Moc děkuji za návštěvu blogu a za každý komentář, ať už pozitivní či negativní - chybami se člověk učí :)