čtvrtek 9. dubna 2015

GORILLA RAW FITNESS - RAW PROTEIN & BURNOUT FUEL

Všechny Vás zdravím u dalšího článku !
Ten dnešní bych chtěla celý věnovat eshopu  www.gorilla-fitness-eshop.cz , se kterým mám tu čest spolupracovat.
Eshopu GORILLA FITNESS jsem napsala o svém zájmu o spolupráci, protože jsem je měla již nějakou dobu v hledáčku, a tímto bych jim tedy chtěla poděkovat za to, že se spoluprací souhlasili :)
Dostala jsem úkol velice příjemný - otestovat a napsat recenzi na jejich produkty - abych byla konkrétnější, jedná se RAW protein a proteinovou kaši, oba produkty v příchuti vanilka a čokoláda.









O SPOLUPRÁCI + PROČ PRÁVĚ GORILLA FITNESS ?
Nejdříve bych se však chtěla zmínit o tom, jak tato spolupráce vlastně vznikla.
Navštěvuji mnoho blogů o zdravém životním stylu, jídle a cvičení a na několika z nich mě zaujala recenze právě na tuto firmu. Proč právě GORILLA FITNESS ? Důvodů je hned několik. V první řadě bych asi zmínila to, že výrobky jsou sestaveny ve spolupráci s odborníky v tomto oboru, stejně jako informace na jejich stránkách, o kterých se zmíním níže. Pracují na tom tedy lidé, kteří rozumí tomu, co dělají. Dále pak proto, že GORILLA FITNESS patří mezi české výrobce a jejich výrobky jsou tedy, řekněme, "lokální", a vy tedy víte, že si neobjednáváte produkt z druhého konce světa. Složení jejich produktů je výborné - přírodní, bez zbytečných chemických látek. Také si můžete na internetu přečíst recenzi spousta spokojených zákazníků a lidí, kteří s eshopem spolupracují. A v neposlední řadě musím zmínit skvělou komunikac s manažerem eshopu Jakubem Jiřičným, který se s kolegou, na které se můžete při nákupu i po nákupu obrátit nejen s výběrem přímo pro vás pro váš cíl, ale také jak produkty dávkovat a podobně. A jako třešnička na dortu – poskytují dopravu zdarma po celé ČR.

O E-SHOPU
Dále bych Vás chtěla seznámit s eshopem samotným a se službami, které nabízí.
Jak jsem se již zmínila, jedná se o fitness e-shop nabízející produkty své české značky GORILLA fitness. Tyto produkty můžete zakoupit pouze na jejich e-shopu. Nabízí toho opravdu spoustu - nejen proteiny, ovesné-proteinové kaše, náhrady stravy, gainery, trávící enzymy a spalovače tuků, ale také různé tréninkové pomůcky, intervalové časovače, trička, masážní míčky a další produkty. Kromě e-shopu samotného máte také možnost navštívit hned 3 další webové stránky. Jaké ?
http://www.vyzva21dni.cz/ - Na internetu najdete spoustu tipů na hubnutí. Myslím, že tato stránka je ale to pravé ořechové, co hledáte, pokud se snažíte zhubnout. Nejvíce chtějí lidé zhubnout na břichu a právě o to zde jde - zhubnout 8 cm za 21 dní. Dozvíte se zde zajímavé informace - o tom, jak správně cvičit, jak si udržet motivaci a proč si ji neudrží ostatní a také se dozvíte, jak dosáhnout požadových výsledků.
http://www.cviceni-doma.cz/ - Spousta lidí se vymlouvá, že nechodí cvičit proto, že prostě nechtějí chodit do posilovny. Nebo na různé skupinové lekce. A přitom je to tak prosté ! Kdo Vás nutí chodit ven ? Stačí si obléct pohodlné oblečení vhodné na sport a můžete si zacvičit doma, kde budete mít soukromí a nikdo ná Vás nebude koukat. Nejen pro začínající cvičence, ale i pro ty pokročilé jsou určené právě tyto stránky, kde najdete skvělé tipy na cvičení (ať už je Vaším cílem nabrat svaly nebo zhubnout tuk), ale také články týkající se stravy.
http://www.trener-online.cz/ - Stejně jako u výše uvedené webové stránky najdete i zde tipy na cvičení - nejen domů, ale i do posilovny a články týkající se stravy. Musím říci, že já tuto stránku pravidelně navštěvuji a dozvídám se i některé neznámé informace. Kromě zmíněného tak najdete také jídelníčky a přeměny lidí, kteří se rozhodli pro změnu a dosáhli obdivuhodných výsledků - určitě skvělá motivace a ukázka, že všechno jde, když se chce.






Gorilla RAW PROTEIN
Co se týče chuti, byla jsem s oběma příchutěmi velice spokojená. Vím, že spousta lidí říká to, že nejde o chuť, ale o složení a pokud chci pít např. kakao, ať si protein nekupuji. Ano, jistě, důležité je, jestli produkt bude plnit to, co od něj očekáváme. Na druhou stranu bych nepila něco, co mi nechutná. U těchto produktů ovšem nešlápneme vedle jak ve složení, tak v chuti. Musím se přiznat, že na vanilku jsem nikdy moc nebyla, takže mě koupě vanilkového proteinu nikdy nelákala. Měla jsem možnost vyzkoušet vanilkový protein od kamaráda, a to mi vážně nechutnalo. Ale ten od GORILLY ? Ten je vážně úžasný ! Jednu dávku jsem si smíchala z vodou, další pak vyzkoušela postupně ve waflích i v tvarohu s jogurtem.
A čokoládový je bezchybný, o tom žádná. Opět jsem vyzkoušela smíchaný s vodou, ale také přidala do tvarohu a nemám co vytknout. Opravdu skvělá čokoládová chuť.
Kdybych se měla vrátit ke složení, opakuji, že nemám co vytknout. Jak jsem zmínila v úvodu, je čistě přírodní bez přidaných chemických látek. Jako sladidlo byla použita sukralóza, což je velice výhodné oproti produktům jiných výrobců. Také obsahuje BCAA důležité pro regeneraci Vašich valů.
Obě příchutě se dobře rozpouští a nepění.
Protein najdete na e-shopu ZDE.

Výživová hodnota na 100g prášku : 369 kcal, 78,5g B, 4,4g S, 3,7g T

Složení: syrovnátkový proteinový koncentrát, hydrolizovaný kolagen, sušený vaječný bílek, micelární kasein, syrovnátkový proteinový izolát, taurin, L-Glutamin, aroma, xanthan, sukralóza
Protein jsem si dala nejen jako nápoj, ale čokoládový jsem zamíchala také do jogurtu s tvarohem :)


Gorilla BURNOUT FUEL
Musím se přiznat, že dříve jsem instantní kaše jedla ve velkém, ale poté, co jsem vyzkoušela domácí, jsem s nimi nadobro skoncovala, také kvůli složení. Ovšem tato kaše je z plnohodnotných surovin, žadné zbytečnosti v ní nenajdete. Na složení mě velice zaujalo přidání zeleného čaje a zelené řasy chlorelly - obě tyto suroviny jsou prospěšné pro Vaše zdraví. Jako sladidlo je zde stejně jako u proteinu použita sukralóza, ale v kaši je kromě ní také použita stévie. Chutnaly mi obě varianty - čokoláda i vanilka, přestože, jak jsem zmínila výše, jsem spíše na čokoládové výrobky. Vanilkovou kaši jsem vyzkoušela s mlékem, čokoládovou pak s vodou. Pokud byste váhali, zda použít jen vodu, vůbec se nemusíte bát - kaše je výborná i s ní.
Dále musím říci, že mě kaše díky vyššímu obsahu bílkovin zasytila na déle, čehož u normálních kaší, které si vařím doma, dosáhnu jedině tehdy, pokud do ní přidám např. bílek.
Na e-shopu ji najdete ZDE.
Vanilková proteinová kaše s lesním ovocem a arašídovým máslem. Barvy se neděste, je to způsobeno právě chlorellou a zeleným čajem :)

Výživová hodnota na 100g prášku (čokoláda): 427,74 kcal, 33,3g B, 36,31g S, 13,03g T, 5,71 V
 Výživová hodnota na 100g prášku (vanilka): 405,3 kcal, 32,5g B, 42,9g S, 10,8g T, 3,4g V


Složení: mouka ovesná celozrnná extrudovaná, sušené odtučněné mléko, syrovátkový proteinový koncentrát, hydrolyzovaný kolagen, syrovátkový proteinový izolát, sójový lecithin, řepkový olej, chlorella dezintegrovaná, lysin HCL,zahušťovadla xanthan a mikrokrystalická celulóza (u čokolády)/ sodná sůl karboxylmetylcelulózy a xanthan (u vanilky), taurin, aroma, extrakt zeleného čaje, sladila steviosid a sukralóza
U čokolády pak ve složení najdete ještě: čokoládové kousky, kakaový prášek, čokoládové barvivo
Čokoládová proteinová kaše s banánem a arašídovým máslem :)

ZHODNOCENÍ
Co dodat ? Já jsem s e-shopem velice spokojená.
Svým zákazníkům nabízí kvalitní produkty a služby, rychlou a odbornou komunikaci a dopravu zdarma po celé ČR s dodáním do 48 hodin.

Znáte značku GORILLA FITNESS ? Vyzkoušeli jste už nějaké jejich výrobky, či využili jste nějaké ze služeb, které nabízí ?


15 komentářů:

  1. Tak to je super, že vyrábí tak chutné proteiny! :) Já mám vanilkový od Myprotein a moc mi nejde :/ jedině jako přídavek do lívanců atd.. ale samotný mi nechutná:/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, nejen s kvalitním složením, ale také chutné ! To je mi líto - hodně lidí MyProtein chválilo, tak nevím no :( Tisíc lidí tisíc chutí :)

      Vymazat
  2. Komentář u mě: Přesně tak! :D hodina sem, hodina tam..:D člověk by neřekl, kolik času to zabere :) bulgur se špenátem určitě někdy vyzkouším! Mňam!!
    Mě ty z lídlu taky moc chutnají, jen mi vadí jejich konzistence :/ jsou hrozně tuhé.. taky bych ráda vyzkoušela to kešu máslo a arašídové, ale za 400 a 300 se mi to kupovat nechce :(

    OdpovědětVymazat
  3. Mám otázečku, to jsi jim prostě napsala e-mail, že s nimi chceš spolupracovat nebo jak to bylo? :) Také bych ráda měla možnost..

    worldaroundmissnothing.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, když to tak píšeš, tak ano, "prostě jsem jim napsala" :D

      Vymazat
    2. Ne, tak já nevím :D Jak se to dělá :)

      Vymazat
    3. Napiš jim a uvidíš :)

      Vymazat
  4. Jak vidím tak další blogerka která dostane vzorky zdarma aby to vychvalovala.Škoda slov. A to, že tam je kolagen ti nevadí ? Nebo to radši nezmiňuješ ? Příště přímo napiš že to máš vše zdarma

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Svatá pravda...nechápu, jak se může někdo takhle nechat koupit za trochu proteinu:-/ Druhá možnost je, že Lucy nebude až taková odbornice na proteiny (nemyslím ve zlým, ono se v tom fakt hodně lidí neorientuje), ale pak by takový recenze radši ani neměli vznikat, protože to akorát oblbuje další lidi.

      Věta: "U těchto produktů ovšem nešlápneme vedle jak ve složení, tak v chuti." je úplně mimo a člověk se musí hodně snažit, aby dokázal složením šlapnout vedle ještě víc.

      Vymazat
    2. Anonym 1 : Jasně, jen do mě. Myslíš, že to vychvaluji schválně ? To nevěříš, že mi to opravdu chutná ? Kdyby ne, nepsala bych to. Neříkám, že je kolagen nějaká extra věc, hlavně v proteinu, ale zkus si o tom něco přečíst na netu a pak něco piš ;)

      Vymazat
    3. Anonym 2 : Joo, jsem ráda, že mě znáte lépe než já. Nechat se koupit za trochu proteinu ? Já se v žádném případě koupit nenechala. Zaprvé jsem firmě napsala já, a za druhé mi jejich výrobky opravdu chutnají. A kvalitní dle mého názoru jsou. Neříkám, že jsem na to nějaký odborník, ale kdo v dnešní době je ? Kolik blogerek spolupracuje s firmami a eshopy, jejich produkty také vychvalují..a na to jim nic neřeknete ? Ikdyž třeba před nějakou dobou psaly, že by si ten výrobek nikdy nekoupily.
      A určitě se dá šlápnout vedle mnohem více - znám spoustu značek, ale nebudu jmenovat.

      A příště prosím oba anonymy alespoň o jméno :)

      Vymazat
    4. Jmenuj prosím ty značky, když už jsi to nakousla ;)
      Týna (s anonymy výše nemám nic společného, jen mne to zajímá :))

      Vymazat
    5. Nemám důvod povyšovat konkrétní značky nad ostatní a druhé naopak ponižovat...Takže zmiňovat nebudu. Možná časem vydám článek o proteinech, kde bude zmíňka i o složení

      Vymazat
  5. O této značce jsem ještě neslyšel, ale právě uvažuji, že si koupím protein - díky za tip ;)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za návštěvu blogu a za každý komentář, ať už pozitivní či negativní - chybami se člověk učí :)