pondělí 15. února 2016

Střípky z kuchyně LVIV

Ahojky!
Dnes tu pro vás mám opět článek s fotky jídel, ale už bych to vážně měla přidat i nějaký článek o cvičení, aby se to nějak vyrovnalo :D Ale vzhledem k tomu, že mám prázdniny, tak nebude problém nějaké sepsat :) Máte nějaké nápady na články o cvičení ? Čeho přesně by se to mělo týkat ? Pokud ano, pište do komentářů :) Ráda bych vyhověla vám, čtenářům blogu :) Samozřejmě mi můžete napsat i nápady na jiné články, které byste chtěli :)
Kakaový ovesný mugcake se Šmakoun lískooříškovým krémem, jablkem, kokosovými chipsy, arašídový máslem a Lindt hořkou čokoládou



 Celozrnné těstoviny s cottage, špenátem a kuřecím masem



 Cereální kaiserky, vepřová šunka, Topo pomazánka tataráček a zelenina



 Ovesná kaše s bílkem, kakaem, jablkem, Šmakoun lískooříškovým krémem, DM proteinovou tyčinkou, MyProtein chocolate brownie proteinem, mysyrupem a arašídovým máslem



 Ovesná kaše s kakaem, vejcem, jahodami, DM proteinovou tyčinkou, kokosovými chipsy, arašídovým máslem a mysyrupem



 Cereální kaiserka, večerní houska, vepřová šunka, Topo pomazánka Tataráček, zelenina




 Ovesná kaše s kakaem, vejcem, banánem, kokosovýmu chipsy, mysyrupem, arašídovým máslem a Lindt hořkou čokoládou




 Rýže s tofu a kečupem



 Ovesná kaše s kakaem, kakaovými boby, banánem, MyProtein HighPro deluxe vanilla-toffee proteinovou tyčinkou, mysyrupem a arašídovým máslem



 Sójová čína se zeleninou a rýže natural - oběd, který vařila mamka :)



 Jedna z nejoblíbenějších předtréninkových snídaní - batát s arašídovým máslem a skořicí a jablko


 Obídek po tréninku - grilované kuřecí maso, celozrnný kuskus a rajčátka



 Nevzhledný kakaový ovesný mugcake s banánem, kokosovými chipsy, Alpro vanilkovým sójovým dezertem a arašídovým máslem - další z nejoblíbenějších předtréninkových snídaní - například dnes před tréninkem zad a lýtek přišel vhod :)



 Rizoto s kuřecím masem a zeleninou od maminky


V průběhu předchozích dnů jsem vydala hned tři články - jeden povídací, druhý jídelní alá mugcakový speciál a třetí o IIFYM (podle kterého se stravuji už půl roku :))

A to by bylo pro dnešek vše - těším se na vás u dalšího článku (který bude buď o cvičení...nebo o mém posledním fitness nákupu :D)

Tak se mějte krásně!
Vaše L* :)

7 komentářů:

  1. Mňam, vše vypadá skvěle. Jinak jsi mi vnukla inspiraci k obědu - zrovna mám doma i špenát i cottage, takže si připravím ty těstoviny! :D

    http://myway-tofitness.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji! Těstoviny s cottage a špenátem nikdy nezklamou :)

      Vymazat
  2. Vidím, že Tvé večeře jsou hodně podobné té mé :)
    Jako článek bych určitě uvítala nějaký z Tvých tréninků pro inspiraci. Dále třeba teorii jak trénink vytvořit, jak začít trénink (jaké cviky jsou vhodné) kolik cviků na jakou partii nebo jak si partii rozdělit :)
    Keyfli

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo, já v tomhle ohledu ráda jednoduchost :D :)
      Děkuji za nápady! Už pomalu tvořím článek o sestavení tréninku a taky přidám i přímo jeden z těch mých :)

      Vymazat
  3. Já bych uvítala článek o cvičení na břicho :) Pořád bojuji se spodním břichem..:/ Jakože s tou pneumatikou :D Vím, že to chce čas a taky to vidím, protože malinké změny jsou, ale nějaké tipy bych uvítala :) A nebo článek, který se netýká cvičení - ráda bych se dozvěděla, jak jíš před a po tréninku..Jestli spíš bílkoviny, sacharidy,.. a za jak dlouho :) Vím, že píšeš pod fotky jídel, ale kdybys to shrnula, byla bych ráda :) A nebo taky jak a co jíst před a po cvičení na hubnutí, rýsování,... A tak:))

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za návštěvu blogu a za každý komentář, ať už pozitivní či negativní - chybami se člověk učí :)