pátek 28. srpna 2015

(Ne)Novinky do spíže i ledničky XVIII

Ahojky!
Dnes mám pro vás "článek" s nákupy.
Od té doby, co jedu IIFYM jsou mé nákupy trošku pestřejší než předtím :D 



 Objednávka z MyProtein - 30% sleva na celý nákup + doprava zdarma ? Nemůžu si stěžovat. V úvodu můžete na fotce vidět ještě tričko, které je parádní :o)



 Jako první bych vám chtěla představit můj nový shaker. Přestože mám doma už dva, takový malý nemám. Navíc tenhle se otevírá/zavírá šroubováním, což je podle mě více praktické a je u toho menší pravděpodobnost, že vám z toho něco vyteče. A navíc i ten otvor, kterým pijete je velice praktický :) Takže do tašky do posilovny parádní :)



Flavdrops doma ještě mám, vydrží opravdu dlouho ale i přesto jsem neodolala a objednala si další v čokoládové příchuti :)




 BCAA v melounové příchuti :)




 Poprvé jsem objednávala také glutamin - zvolila jsem příchuť tropical, kterou jsem již vyzkoušela u BCAA a je parádní :) Glutamin budu pít hlavně během kruhových tréninků :)



 Na vyzkoušení jsem si objednala také protein pancake mix v příchuti javorový sirup :)




 A nakonec protein v příchuti peanut cookie :)





 Nákupy v Lidlu :)
Toustový chléb, protože je, ehm, "celozrnný" a za slušnou cenu



 Marmeláda, protože už mi pomalu ta má dochází a můj bývalý trenér říkal, že tyto z Lidlu jsou vážně dobré :D



 Syrovátkový sýr, který byl nedávno v akci a já jsem ho vyhlížela hrozně dlouho - nevím, jak je to u vás, ale u nás ho mají v nabídce jen když je na něj akce :D Takže jsem si koupila jeden na vyzkoušení a protože mi chutnal, hned jsem letěla pro další :D




 Od této firmy jsem již nějaké pomazánky vyzkoušela, ale francouzskou ještě ne. Vůbec jsem nevěděla, co si pod tím mám představit :D No, jestli mi chutnala nebo ne...to poznáte níže :D


Dále jsem se rozhodla dát ještě jednu šanci uzenému tofu :)




A koupila si tyto bílé fazole v rajčatové omáčce :)
Zajímavé je to, že u nás ve městě máme Lidl dvakrát...
...a v jednom jsou ty fazole v konzervě s 415g a v druhém Lidlu s 420g. Navíc na jedné plechovce je nápis anglicky, zatímco na druhé německy. Tuto záhadu vyřeší Sherlock Holmes...




Mamka koupila v jednom obchodě tyto grahamové těstoviny - 400g za 20Kč na vyzkoušení :)




Mexický týden v Lidlu mě moc nenadchne, teda až na tyto špenátové a rajčatové tortilly, které jsem se rozhodla vyzkoušet. Celozrnné dělám doma a i kdybych je chtěla také vyzkoušet, stejně bych nemohla. Do Lidlu jsem dorazila krátce po obědě a to už byly všechny celozrnné pryč.



Po dlouhé době jsem si koupila také Alpro čokoládové sójové dezerty :)




O tom, jestli mi ta francouzská pomazánka chutnala, svědčí i tento nákup v Bille :D A na vyzkoušení také tataráčik, na který jsem taky hrozně zvědavá :) Ještě tam měly škvarkovou a pažitkovou pomazánku, ale ani jedna z nich mě nelákala :D





Abych nepoužívala stále dokola jen kečup, tak jsem se rozhodla vyzkoušet také srirachu - ať mám nějaké zpestření :)


A teď se podíváme, jak si zpestřuji jídelníček díky IIFYM :)
Samozřejmě to není vše, postupně začnu přidávat do jídelníčku další potraviny :)


Termixy, Jogobella - americké příchutě (jednu jsem bohužel už nestihla zachytit :D ) a Müller mix - ten jinak nemám ráda, ale chtěla jsem vyzkoušet tyto dvě příchutě :)





Crema arašídová pomazánka...Aneb něco na způsob nugety :D





A konečně jsem si i já koupila Milka chips ahoy! :D Jsem na ni taky moc zvědavá :)




A co dobrého jste si v poslední době koupili vy ?
Nebo jste si snad koupili nějaké oblečení ?
Třeba sportovní ? :D
Mimochodem nevím, kdy bude další FDOE. Včera jsem přišla domů hladová a nevyfotila ani večeři, ani night snack :D

9 komentářů:

  1. Ja kupuji francouzskou pomazánku často, ale raději mam pazitkovou. :)
    A ty termixy, mnaaam! Ujizdim na pistaciovem. ..Jo ta pestrost při IIFYM :D teď to dodržuji dost podobne, ale vadi mi ty rypave poznámky typu: ,,a to ty jako můžeš jist čokoládu?" No, ale zase jsem si díky IIFYM dala po celém pul roce čokoládu!! A úplně bez výčitek :l

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já pažitku nemám moc ráda no :D IIFYM je vážně super :) Jako mé okolí se taky teď celkem diví no :D Teda hlavně ti, co IIFYM nechápou :D Ale kašlu na ně :D Je to fajn, v tomhle ti IIFYM může hodně pomoci :)

      Vymazat
    2. Já taky IIFYM moc nechápu :(... moc bych byla ráda, kdybys tomu věnovala ještě nějaký článeček!! Máš super blog, Tohle by bezvadně doplnilo info!! :) Hlavně právě ohledně toho sladkého :))

      Vymazat
  2. Zase suprrr článek :) !
    Já (ale financovaly mě nejhodnější rodiče :D) si v poslední koupila celkem dost věcí,jednak za to že se mi uzdravil vyvrklý kotník :D a taky za odměnu že budu muset zase do školy :D ,takže merunkový šmakoun,makronky,řecký jogurt milko,sýr pecorino,rámečky do pokoje,spoustu vytiských fotek s kamarády a rodinou a taky nový kratasy na běhání :D !
    Úplně jsi mi udělala chut na syrovátkový sýr který už jsem dlouho neměla :D a záhada pobavila :D !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě taky financují rodiče :D Teda až na ty proteiny atd. - na ty si vydělávám a šetřím penízky sama :D Jasně, musíme se odměnit vždy, ikdyž někdy za totální pitomost ! :D

      Vymazat
  3. To je dobrot!!! :) Protein jsem si od nich koupila Straciatella, protože jsi mě na něj inspirovala a je teda výborný! :) A BCAA mám v příchuti Sour Apple.. Taky dobrý :)
    Tak ta Lidlácká záhada mě dostala :D To bydlíš asi v nějakém velkém městě, když máte dva Lidly, co? :)
    IIFYM je prostě parádní :) Užívej si termixů a mixů, zasloužíš si to! ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, proteiny od nich jsou moc super :) Jen je nejhorší to rozhodování :D Ale už teď vím, který si vyberu příště :D Já jsem s BCAA spokojená - se všemi, které jsem zatím ochutnala :) Není to nějak extra velké město...jen je tady moc obchodů (i Kauflandy máme dva :D ) :) Nevím teda, jestli si ty dobrůtky zasloužím, ale IIFYM mi vyhovuje :)

      Vymazat
  4. MyProtein asi také vyzkouším, moc mě to láká :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. MP je podle mě super značka, se všemi výrobky od nich jsem spokojená :)

      Vymazat

Moc děkuji za návštěvu blogu a za každý komentář, ať už pozitivní či negativní - chybami se člověk učí :)