pondělí 1. června 2015

Otázky & Odpovědi...Aneb vy se ptejte, já odpovím

Ahojky :)
Nad tímto jsem uvažovala, zda to zde přidat či ne, koneckonců poslední dobou mi chodí hodně dotazů na maily, instagram i zde na blog, ale i tak - pod tímto článkem pište otázky, které vás napadnou a já vám na ně v některém z příštích článků odpovím :)

9 komentářů:

  1. Ahoj mam moc rada tvuj blog..zajimalo by me par tvych jidelnicku z doby pro pribirani,pak treba udrzovaci a pak treba kdyz mas jidelak v lehkem stilu...jo a take.jestli jis musli-tak jake a kolik si jich tak davas..ja miluju Bonavita a fitness nebo take emco a kdyz prijde na snidani dokazu sporadat i pres 130g neni to moc?:-(

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, vím, že si to nepocitas, ale zajimalo by me kolik sacharidu a kolik bilkovin mas na den, aspon priblizne :)
    PS: tvuj blog je super, vzdy se v nedeli tesim na stripky z kuchyne ��
    Predem dekuji za odpoved, Lucka

    OdpovědětVymazat
  3. mě by jako člověka, co se fitka pořád trochu bojí, zajímalo, jak si plánuješ tréninky v posilovně? díky :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, také bych byla strašně ráda za více článků typu co sníš za den a kolik čeho,protože se sama snažím po PPP přibrat a mám z tebe dobrou motivaci a pak také tvoje začátky se cvičením,jestli jsi cvičila i při nabírání po PPP, s čím, kolik, jak dlouho, jak moc a jak cvičíš teď,bylo by to super a moc děkuju.

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, co by měl a naopak neměl obsahovat kvalitní protein?

    OdpovědětVymazat
  6. Lucinko, nejdříve bych chtěla pochválit tvůj blog a také máš můj obdiv za to jak hezky bojuješ s přibíráním..jsi pro mě velká hrdinka. Já bych moc ráda více informací o tvých začátcích, kolik jsi toho jedla a jak postupně jsi navyšovala? Také by mě zajímalo jak jsi začínala ve fitku a překonala třeba i strach z toho jak tam na tebe lidé budou koukat, když jsi byla takový hubeňourek? Budu za to vážně moc ráda a možná to pomůže i víc holkám...děkuju ;)

    OdpovědětVymazat
  7. Kolikrát týdně prosím cvičíš? Co? A jak dlouho?
    2. část - jak často pak tedy míváš refeed dny a cheat dny a máš i při těchto dnech nějaký pohyb?
    Děkuju=)

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj, zajímalo by mě, jak zrychlit metabolismus ? Jak jsi to dokázala ty ?
    A druhá otázka - co máš radši, posilování nebo kardio ?

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj máš skvelý blog plný inšpirativných článkov a receptov. Mám na teba prosbu. Som vyliečená z anorexie, ale vaha mi neustale kolise raz chudnem a raz priberam. Ked schudnem boim sa ze opat spadnem do anorexie a tak jem starsne vela a citim sa zle mam vycitky a potom jem malo. Okrem toho mam spomalený metabolizmus, ťažšie mi trávi. Chcela by som nejaku radu ako sa toho zbavit a očistiť telo. Vďaka.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za návštěvu blogu a za každý komentář, ať už pozitivní či negativní - chybami se člověk učí :)