čtvrtek 18. června 2015

O všem a o ničem

Ahojky!
Dnes mám pro vás další článek, ve kterém budu psát o všem možném (a nakonec zjístíte, že o ničem :D ).
True story...Kdo to má taky tak ? :D



Nedávno se mi v nastavení zobrazilo, že si někdo můj blog našel pomocí klíčových slov "Jak jíst pod bazální metabolismus". Absolutně nechápu, jak to mohlo toho člověka přesměrovat na můj blog ? Takže pro takové lidi: Zde takový obsah určitě nenajdete :)

Dále jsou to slova jako "Zdravý životni styl kritika okolí" - což já chápu. Na blogu najdete články o názoru lidí na zdravý životní styl ZDE, na to, jak si ho udržet ZDE a článek o tom, jak si jít za svými sny a nehledět na ostatní ZDE.
A dále třeba "Vyléčit se z anorexie". To mě potěšilo, protože jsem ráda, že se to alespoň trochu vyvážilo s prvními klíčovými slovy. Jsem ráda, že se někdo snaží s anorexií bojovat. Takže těm, co si tím procházejí a bojují, držím palečky! Článek o tom, jak přidat na jídle, najdete ZDE

Jinak momentálně se na blogu tvoří pavučiny. Moc často nepřispívám, bohužel je toho ve škole moc. Učitelé nám nedají pokoj,známky se uzavírají 24. června (nevím, jaký blbec to vymyslel). Většinu mám již uzavřenou (naštěstí!!!) a tak si snad najdu i nějaký čas na napsání článku.

Není tomu až tak dávno, co jsem se od jednoho anonyma v komentáři dozvěděla, že jím málo. Donutilo mě to se nad tím zamyslet. Je pravda, že momentálně váha stagnuje na stejném čísle, nicméně já nedělám žádné velké skoky a navyšuji postupně. Rozhodla jsem se také přidat rubriku FDOE (= Full day od eating, kdyby někdo nevěděl :D ),(na blogu najdete již první díl ZDE), ať víte, jak zhruba jím během dne :)

Co se týče cvičení, mám dojem, že konečně vidím pokroky. Od začátku školního roku jsem nějaké to kilo přibrala (ikdyž nejvyšší posun nastal, jakmile jsem koncem roku 2014 přidala na jídle...) a jsem ráda. Zadek pomalu ale jistě roste a nohy taky. A jelikož jsem konečně dostala rozum se konečně zaměřila i více na ruce, začíná se něco dít i s něma jupijej.

Co pro vás chystám (ale zatím jen CHYSTÁM, počkejte na prázdniny :D ), jsou články o cvičení, ale také stravě, recepty (ty hlavně v průběhu prázdnin, kdy budu péct a vařit na 100% :D ) a také ty moje rádoby chytré rady, na které se všichni určitě těšíte.
Takže to chce jen trpělivost, protože ta přináší růže, že jo.

A cením si, že mi píšete dotazy na email, instagram nebo zde na blog a že mi důvěřujete ! A také je to pro mě samozřejmě velká podpora :) ! Jsem moc ráda, když vám mohu nějak pomoci, takže pokud máte nějaký dotaz, neváhejte a piště :)


PS: Založila jsem pro blog také facebookové stránky, kde vás budu informovat o nových článcích atd.  :)

PPS: V Lidlu je od pondělka americký týden !!! Kdo to čekal ? Já ano, protože nedávno byl v Tescu a nyní je v Kauflandu, dalo se celkem čekat, že Lidl zareaguje stejně :D

PPPS: Nevíte někdo o nějakém dobrém programu, přes který bych mohla udělat nový design na blog ? :)

5 komentářů:

  1. jojo :) koukala jsem, že je teď arašídové máslo v Kauflandu v akci a v pondělí v tom Lidlu :) Moc se těším na další články, mé oblíbené jsou u tebe hlavně recenze na potraviny, co sis nakoupila a pak recepty :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda :) Recenze určitě taky budou, jen jsem v poslední době vyzkoušela málo nových potravin, ale o prázdninách budu určitě pořád nakupovat a zkoušet něco nového :)

      Vymazat
  2. Už se těším na další články :) Nám se uzavírají známky už dnes, jupííííí! :3 Už jsem to po tom utrpení potřebovala :D
    Jinak jsem zase rozhodla pokračovat v blogování, tak budu ráda, když zavítáš na můj blog ;)
    http://fitlucy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji ! A tichá závist ! Já bych v té škole nejraději střílela už :D

      Vymazat
  3. Tak rychle ukázat formu, šup, šup, šup!! :D Já taky chci aby mi rostl zadek, ale s mýma debilníma cvikama, kdy se bojím cvičit squaty s osou ho nikdy nedovedu do takové dokonalosti jakou chci :( :D

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za návštěvu blogu a za každý komentář, ať už pozitivní či negativní - chybami se člověk učí :)