sobota 16. ledna 2016

Střípky z kuchyně LVI

Ahojky!
Po dvou týdnech tu mám pro vás opět Střípky z kuchyně.
Doufám, že si užíváte víkend, třeba já jsem se na něj vážně těšila. Asi jako všichni studenti totiž nesnáším uzavírání známek s milionem písemek. Každopádně něco už máme uzavřené a už to nebude taková honička...Takže si tento víkend můžou aspoň trochu odpočinout :) Dnes jsme jely s mamkou na nákupy, ale zítra už mě nějaké to učení čeká...
Článek o tom, co jsem nakoupila nejen dnes, ale i za poslední dobu, si budete moci na blogu přečíst začátkem následujícího týdne :)
A teď už dost keců, vrhneme se na jídlo! :)
Jak už jsem psala minule, poslední dobou jsem si hodně oblíbila mugcaky. A dělám je pořád stejně - ovesné vločky, bílek/vejce, kakao. Někdy protein. Nahoru ovoce - nejčastěji banán nebo kaki. Pak arašídové máslo. A třeba hořká čokoláda. A hned je to ráno lepší, ikdyž musím vstávat do školy...




 Jeden z krabičkových obědů do školy - celozrnné těstoviny se syrovátkovým sýrem z Lidlu a srirachou



 Ovesná kaše s bílkem, kakaem, kaki, arašídovým máslem a hořkou čokoládou


 Mugcake s arašídovým máslem...ovoce jsem snědla během té doby, co se mugcake "pekl" v mikrovlnce :D


 Oběd, který vařila mamka - krůtí čína se zeleninou a červená rýže :)



 Batát se skořicí a arašídovým máslem. Snídaně, kterou musím mít minimálně jednou týdně. Popravdě si už ani nepamatuji, kdy jsem si naposledy dávala batáty naslano :D



 Celozrnné špagety se špenátem a vepřovou šunkou


 Další krabičkový oběd - celozrnné těstoviny s uzeným tofu a srirachou



 Kakaový mugcake se šmakouním lískooříškovým krémem, kaki, arašídovým máslem a hořkou čokoládou


 Mugcake s kaki, arašídovým máslem a Alpro čokoládovým sójovým dezertem



 Celozrnné proteinové lívance s banánem, Alpro čokoládovým sójovým dezertem a arašídovým máslem



 Čínské nudle z M&S s mexickou zeleninovou směsí, uzeným tofu a srirachou. Kombinace podivná, alá co dům dal...ale řeknu vám, bylo to vynikající !



 Opět mugcake :D Asi nemusím komentovat :D



 A třeba takto vypadá má večeře :) Cereální kaiserka, večerní chlebík od Penamu, tuňák (se srirachou...říkám, že ji cpu všude :D) a zelenina :)



 Dnešní snídaně - banánová kakaová ovesná kaše s bílkem, chocolate brownie proteinem od MP, arašídovým máslem a hořkou čokoládou :)


A nakonec dnešní oběd, který jsem si dala v obchodním centru - pečená rýže se zeleninou a krevetami. Řeknu vám, bylo to výborné <3



Doufám, že se vám dnešní díl líbil a já se na vás těším u dalšího článku.
Co vy a snídaně ? Obměňujete ji často ? Nebo to máte také tak, že si něco oblíbíte a pak to jíte pořád dokola ? :D
PS: Ovesné kaše jím mnohem více, hlavně když vstávám do školy, jen je moc nefotím :)

FACEBOOK / INSTAGRAM

6 komentářů:

  1. Lucinko zade ty tvoje jídla😄paradni;) a chci se zeptat pocitas jeste a porad rysujes? Libi se mi ta vecere jak mas ten vecerni chlebik ale me bere hodne bilovin tak se ptám,:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji :) Pořád jedu IIFYM, ale co se týče diety, tak už příjem nesnižuji. Teď jsem ho snížila naposledy a více už asi nebudu. Nechci už hubnout, spíše jen "zpevnit" nebo jak to nazvat :) Nicméně mám teď na testování spalovač tak jsem zvědavá co to udělá :) Já pořád jedu 3g bílkovin/kg, takže mě to nějak neomezuje :)

      Vymazat
  2. Já ten mugcake budu snad muset někdy vyzkoušet.... Když já ráno se zalepenýma očima tak zvládám zalít musli horkou vodou a pak (s očima už protřenýma) do něj přidat jogurt. Každé ráno... (nejsem zrovna královna pestrosti, co se snídaní týče :-)).
    http://werka13.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to taky nemám moc pestré, jím pořád to samé :D Mugcake určitě vyzkoušej, já to taky dlouho plánovala a teď lituji, že jsem to neochutnala už dříve :D

      Vymazat
  3. Já jím taky pořád to stejné víceméně - ne z nudy, ale vždycky mám etapu, kdy si něco oblíbím a pak už nic jiného prostě nechci :D Takže tě chápu :) a ta poslední rýže, s krevetkama, ty vypadá dost luxusně!! ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo, asi to tak mají všichni :D
      Kdyby nebyly krevety tak drahé, dělám si takové dobroty i doma :D

      Vymazat

Moc děkuji za návštěvu blogu a za každý komentář, ať už pozitivní či negativní - chybami se člověk učí :)