čtvrtek 19. listopadu 2015

Aktuálně - strava-IIFYM+rýsování, tréninky, škola a další....

Ahojky!
Dnes mám pro vás shrnutí, jak jsem na tom se stravou, tréninky, školou a tak...Myslím, že ta největší změna je ve stravě, o čem se někteří z vás už mohli dočíst na asku. A jaká změna ? Z objemu jsem přešla na rýsování. Více se dočtete níže. 
Ještě bych chtěla říct, že k vám chci být naprosto upřímná. Žádné lži. Taky jsem mohla říkat, že stále jedu objem, nicméně byste stejně na porcích (ve Střípcích) poznali, že se zmenšují.


STRAVA- IIFYM+RÝSOVÁNÍ
Mnozí z vás budou určitě překvapení. Můj původní plán byl totiž být v objemu déle, nicméně jsem se rozhodla pro změnu. Než jsem začala s IIFYM, můj objem byl trochu nekvalitní. Nevím, čím to bylo způsobeno. Po tom, co jsem začala s IIFYM, se to zlepšilo a za to jsem ráda. Ale přestože se to trochu zlepšilo, pořád jsou tu nějaké následky z toho špatného objemu (v podobě tukových zásob) a rozhodla jsem se teda přejít na rýsování. Nevím, jak dlouho to bude trvat...prostě jak to půjde. A co pak ? Pak se uvidí. Nicméně po rýsovačce zřejmě najedu na reverzní dietu a pak na objem (pokud možno kvalitnější než ten, který jsem jela teď).
Co se týče IIFYM, nehodlám se ho v nejbližší době vzdát. Hrozně moc mě to chytlo (článek o něm jsem psala TU) a vážně mě to baví. To je asi vše, co k tomu můžu napsat, více mě nenapadá :D

KRABIČKOVÁNÍ
Ať se to mojí mamce a babičce (a možná i mým spolužákům :D) líbí nebo ne, s krabičkováním nehodlám skončit. Baví mě to a chutná mi to více než z jídelny. Neříkám, že vaří špatně, ale to, co si uvařím já je prostě lepší :D Nejen pro můj žaludek, ale i pro IIFYM :D
Vábně to nevypadá, ale je to dobrý a to je hlavní :D Rýže, rýže, rýže. Většinou mám na oběd ji, jen občas změna v podobě např. těstovin, pohanky, kuskusu...a tak :D

TRÉNINKY 
Co se týče tréninků v posilovně, ty se se začátkem rýsování nijak nezměnily. V žádném případě nehodlám snížit váhy a zvýšit opakování. To vůbec ! Stále zůstávám u toho, že pojedu větší váhy a méně opakování. Dle mého je to tak lepší.
Co mě ovšem překvapilo, je to, že přestože jsme snížila příjem a přidala kardio (HIIT), stále zvedám stejné váhy jako při objemu, dokonce i vyšší (u každé partie). Ale musím zaklepat, abych to nezakřikla :D
Co se týče kardia, tak volím spíše pro svaly šetrnější variantu - HIIT (podle FitnessBlender nebo si vytvořím vlastní).

ŠKOLA 
Co vám budu povídat...Děs. Někdy je to horší a písemky jsou každý den (poslední dobou je to každý týden minimálně jedna brutální písemka) a pak jsou takové volnější týdny, kdy je jen pár písemek. Určitě to znáte.

TANEČNÍ 
Taneční již skončily a já snad budu mít více času na blog. Jsem ráda že skončily i proto, že budu mít více času na regeneraci - taneční jsem měla ve volný den, takže to vlastně až tak volný den nebyl. Ze začátku to bylo v pohodě, ale jak se přidávaly další a další tance a bylo to rychlejší, už to tak fajn nebylo. Myslím, že to teď půjde na trénincích poznat- a tím myslím, že budou lepší. Nohy budou alespoň stíhat regenerovat :)
A co vám budu povídat....taky jsem ráda, že už neuvidím svého tanečníka partnera :D (naprosté pako, se kterým jsem si vůbec nerozuměla).



BLOG
Nebudu říkat, že nemám čas. Mám, ale využívám ho (nebo spíš využívala) ke sledování seriálů. Teď už mám vše dokoukané a musím už jen čekat na další díly, než se odvysílají v USA :D Takže možná budu častěji přispívat na blog, pokud budu mít nápady na články. Jako nějaké nápady už mám, nicméně prostě mě musí chytnout nálada na psaní....to jsem pak někdy schopná psát donekonečna samé nesmysly :D
Uvažuji o zavedení nějakého nového typu článku...Jelikož jsem se rozhodla skončit s FDOE, tak chci začít s nějakým novým. Napadá mě třeba nějaké týdenní shrnutí, nicméně ještě nevím, jak by to vypadalo, takže to ještě promyslím. Máte vy nějaké nápady ? Pokud ano, budu moc ráda, když se o ně se mnou podělíte ! :)


Je mi jasné, že hodně z vás je v šoku a třeba vás to i odradí od sledování mého blogu, nicméně nedá se nic dělat. Já dělám to, co chci a jdu si za svým. Jsem smířená s tím, že ne každému se to bude líbit, nicméně se kvůli někomu nehodlám měnit. Takže když už napíšete nějaký rýpavý anonymní komentář, tak se aspoň podepište. A třeba i předtím popřemýšlejte, jestli byste byli schopni mi to říct i do očí a nebo jen využíváte internetu a možnosti být anonymní.
A na ty ostatní, které to neodradilo, se těším u dalšího článku !




6 komentářů:

  1. No popravdě mě trochu ta tvoje rýsovačka mrzí :D Vždycky jsi byla takový můj vzor v přibírání, ale věřím, že teď už jsi někde jinde a nespadneš třeba znova do anorexie a porce se určitě nestanou jak pro vrabce :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tak jako zas jste snad nečekali že budu přibírat donekonečna :) Už jsem někde zmínila, že po objemu chystám rýsovačku :) Kdybych si nebyla jistá, že jsem na tom psychicky už v pořádku, nešla bych do rýsovačky, to mi věř :)

      Vymazat
  2. Vyhublá holka po anorexii a jede rýsovačku :-( Luci nebuď hloupá a zase normálně jez. Žádný nesmyslný započítávání zeleniny do příjmu a tak.. Zase se řítíš špatnou cestou.
    Bára Nová.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A kde jsi přišla na to, že jsem vyhublá ? Posuzovat to podle fotek ze začátku července, spíš z konce června je kravina. Nyní vypadám úplně jinak. A taky jsem v jednom z článků psala o tom, že zeleninu do příjmu nepočítám.

      Vymazat
  3. V té poslední části jsi to pěkně vystihla Luci :) Komu se to nelíbí, ať jde... No :D
    IIFYM je prostě luxus :) A rýsování mě u tebe trochu překvapilo, ale chápu. Taky jsem ten objem nasadila asi nějak nezrovna rozumně, tukových zásob je dost :D Ale rýsovat se nechystám, spíš udržuju a snažím se vše zpevnit, dát do kupy :) škola je děs asi všude, nejsi v tom sama! Drž se a moc se těším na další články :) !!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo :) Rýsovačka překvapila víc lidí no :) Neplánovala jsem ji tak brzo ale už to prostě chtělo :) Takže teď nějakou dobu ji pojedu, pak asi na chvíli klid (a reverzní dieta, o tom psala na blogu Blanička :) ) a pak zas objem - tentokrát už ale kvalitněji :)
      Škola mě vyčerpává :D Ale jsem ráda, že nejsem sama :D
      Děkuji, budu se snažit to dodržet a psát je pravidelně :D

      Vymazat

Moc děkuji za návštěvu blogu a za každý komentář, ať už pozitivní či negativní - chybami se člověk učí :)