neděle 17. července 2016

Semix - recenze + soutěž

Ahojky!
Dnes mám pro vás připravený článek spojený s firmou Semix, která mě požádala, abych napsala recenzi na jejich produkty. Tímto bych jim chtěla moc poděkovat, jelikož si této možnosti velice cením :) 
Domů mi dorazil velký balík plný jejich produktů - od různých druhů kaší, před müsli srdíčka, pohankové a špaldové lupínky až po chleba či čokoládový dort :) 
A abyste z toho něco měli i vy, čtenáři, připravili jsme pro vás soutěž o produkty značky Semix - víe o soutěži se dozvíte na konci článku :)

Než se pustíme do samotné recenze, chtěla bych na úvod zmínit ještě tři věci: 

Dělení cereálií

Semix jako první výrobce snídaňových cereálií začal dělit jednotlivé skupiny cereálií podle jejich výživových hodnot do kategorií A, B, C a D. Hlavním kritériem našeho dělení je obsah přidaného cukru a tuku:
kategorie A - cereálie nejprospěšnější - neochucené, nepřislazené, bez přidaného tuku
kategorie B - cereálie velmi prospěšné - ochucené a jen mírně oslazené
kategorie C - cereálie prospěšné - přislazené, s trochou přidaného tuku
kategorie D - cereálie méně prospěšné - oslazené, s tukem...a jak firma píše, Češi je milují :D

Stop cukru


Dále také vydali Manifest o kunzumaci cukru, kde v rámci bezcukrového zpravodajství pravidelně publikují osvětové články, ve kterých se mimo jiné také zmiňují k dělení cereálií do již zmíněných čtyř skupin. Pomocí vědeckých studií za poslední roky bylo zjištěno, že nadbytek cukru není pro lidský organismus vůbec vhodný, začal se Semix zabývat vývojem výrobků, které by neobsahovaly žádný přidaný cukr. Prvním z těchto výrobků byla vanilková ovesná kaše, která obsahuje v porovnání s ostatními kašemi o cca 50% méně cukru. I tak je však dostatečně sladká, aniž by byla oslazena umělými sladidly. Další řadou je ovesná kaše -80% a vícezrnná kaše -80%. Tímto však firma nekončí a chce s tímto postupem začít vyrábět i další výrobky.

Stop palmovému oleji

To, co se mi velmi líbí je fakt, že firma podpořila projekt Stop palmovému oleji a začala  jej nahrazovat jinými druhy olejů, které mají menší dopad na životní prostředí (např. řepkový či kokosový). V tuto chvíli již vyrábí 90% výrobků bez palmového oleje. 
Jak většina z vás ví, kvůli palmovému oleji dochází o odlesňování deštných pralesů, což je závažný problém týkající se nás všech. Nepoužívá se však jen do potravin, ale také v textilním, kosmetickém či kovozpracujícím průmyslu. Odpor k palmovému tuku se však výhradně zvedá v oblasti potravinářské výroby. 
A nyní už k samotné recenzi:

Kaše

Na začátek musím zmínit, že prvním benefitem těchto kaší je nízký obsah cukrů - ovesná kaše -80% obsahuje ve 100g 3g cukru a vícezrnná kaše -80% obsahuje ve 100g 3,2g cukru.  Dalším benefitem těchto kaší je vysoký obsah vlákniny - v ovesné kaši -80%  je ve 100 g 25g vlákniny, vícezrnná kaše -80% obsahuje ve 100 g 21 g vlákniny. Pro celiaky či osoby, který z nějakého důvodu omezují lepek mám dobrou zprávu - vícezrnná kaše -80% jej totiž neobsahuje. Tyto kaše navíc neobsahují žádná umělá sladidla, takže si je můžete ochutit dle vašeho gusta :)

 Ovesná kaše - 80%
Tato ovesná kaše obsahuje o 80% méně cukru oproti běžné kaši - neobsahuje řepný ani třtinový cukr.

Tato kaše obsahuje vločky z jáhel, rýže, kukuřice a pohanky. Chuťově je moc dobrá. Obsahuje o 80% méně cukru oproti běžné kaši - neobsahuje řepný ani třtinový cukr.Je vhodná také pro celiaky, jelikož neobsahuje lepek.

Obě tyto kaše mi moc chutnaly. Jelikož nejsou nijak ochucené, můžete si do nich přidat, co máte rádi - oříšky, ovoce, hořkou čokoládu, kakao, skořici, nebo třeba protein...Fantazii se meze nekladou :) Pokud nejste moc na sladké, tyto kaše vám určitě zachutnají. Další, již ochucené varianty, už jsou totiž sladší :)

 Přidání chia semínek do kaše byl skvělý nápad, sama jsem si je tam alespoň kdysi přidávala. Jsou totiž bohatá na Omega-3 a Omega-6 mastné kyseliny a navíc obsahují spoustu minerálů a vlákniny. Z tohoto důvodu jsou řazeny mezi superpotraviny. Oceňuji to, že semínek tam je opravdu hodně.
Chia kaše brusinky a kešu ořechy & Chia kaše borůvky a kešu ořechy
Obě kaše byly chuťově moc dobré - kombinace kaše, chia semínek, ořechů a nějakého ovoce nikdy nezklame :) Díky chia semínkům má navíc kaše větší objem a taky zasytí na delší dobu, jelikož díky chia semínkům obsahuje ještě více vlákniny. Kdybych je měla zhodnotit po chuťové stránce, tak mi více chutnala borůvková - asi proto, že mám raději borůvky než brusinky :)


 Fitnessáky určitě nejvíce zaujme proteinová verze kaše. Kaše je vyráběna ve dvou příchutích - jahodová a banánová. Obsahuje 15% syrovátkového proteinového koncentrátu, díky čemuž je bohatá na bílkoviny. A co pro nás znamenají bílkoviny ? No svaly přece! :D
Proteinová kaše jahodová
Nebyla špatná, ale když ji porovnám s banánovou variantou, chuť ovoce je tam cítit o něco méně. Každopádně vůně jahod se ke mně donesla už po otevření balení a "neodešla", dokud jsem celou kaši nesnědla :D

Proteinová kaše banánová 
Banánová proteinová kaše mi chutnala mnohem více, chuť banánu je tam opravdu výrazná. Ale nebude to asi jen tím, ale bude na tom mít podíl i fakt, že banány jsou mé nejoblíbenější ovoce :D


Třízrnná kaše natural
 Tuto kaši bych opět doporučila hlavně těm, kteří nejsou moc na sladké nebo si raději ochutí kaši podle svého gusta. Kaše je pouze lehce nasládlá. Obsahuje jáhlové, rýžové a pohankové lupínky a také lněné semínko.  Je vhodná také pro celiaky.

Mix ovesných kaší

Ovesná kaše čokoládová
Ovesnou kaši mám ze všech nejraději a tato čokoládová nezklamala. Čokoláda tam je hodně cítit, kašička krásně voní a potěší každého milovníka čokolády.  

Když jsem byla dítě, tak jsem nic vanilkového neměla ráda. Ujížděla jsem na všem čokoládovém. Na tom ujíždím stále, nicméně poslední dobou jsem si také hodně oblíbila vanilku - a tak mi zachutnala i vanilková ovesná kaše. Po vanilce krásně voní i chutná. 

Ovesná kaše ořechová
Ořechovou kaši jsem nechala mamce, ať má taky radost :D 

Ovesná kaše brusinková
Brusinková kaše mě z ovesných kaší zaujala nejméně, jelikož ovocné varianty nemám až tak moc ráda (ikdyž...banánová mi chutnala :D).  

Mix bezlepkových kaší

Pohanková kaše čokoládová
Osobně pohankovou kaši moc nemusím, pohanku mám spíše radši jako přílohu. Ovšem tato pohanková čokoládová kaše byla opravdu výborná! Čokoláda tam je opravdu hodně cítit stejná jako u ovesné varianty, takže znova opakuji, že pokud je někdo z vás milovník čokolády, určitě doporučuji tuto kaši vyzkoušet :)

Rýžová kaše malinová
Rýžovou kaši mám ráda a občas si vařím. Tato mě ale popravdě moc nezaujala...Kdyby byla v jiné příchuti, tak mám možná názor jiný, ale maliny jsou snad jediné ovoce, které mi moc nechutná, což je zřejmě důvod, proč mě ani moc nezaujala tato malinová rýžová kaše.A jak už jsem zmínila, ovocné varianty moc nemusím - spíše mě více lákají čokoládové, vanilkové, ořechové,... :)

Müsli srdíčka

Srdíčka jsou opravdu krásně křupavá, nejsou však vyloženě tvrdá. Hodí se na cestování, jelikož se vyrábí v praktickém 50g balení a navíc teď v létě jsou vhodné také proto, že se vám nemohou nijak rozpustit.
Müsli srdíčka křupavá s čokoládou
Čokoládová srdíčka byla vážně úžasná - já si je dávala buď jako součást snídaně, nebo jsem si je nosila s sebou na svačinu :) Opět doporučuji všem milovníkům čokolády.
Müsli srdíčka křupavá s čokoládou a kokosem
Myslím, že se spousta z nás shodne na tom, že kombinace čokolády a kokosu je suprová záležitost. A müsli srdíčka v této příchuti to jen potvrzují. Takže pokud máte rádi čokoládu a kokos (anebo alespoň jedno z toho ;)), určitě je vyzkoušejte!
Müsli srdíčka křupavá s papájou

 

Müsli do ruky

 Müsli do ruky jsou v podstatě to stejné jako müsli srdíčka, akorát tedy v jiném tvaru a ve větším, 100g balení. Navíc je najdete v různých příchutích. Já dostala na ochutnání příchuť cappuccino a banánové s kakaovými boby.

Müsli do ruky křupavé cappuccino
Jsem opět přenechala mamce, jelikož já kávu a různé kávové příchutě nemám ráda. Mamce moc chutnaly. Ale voněly hezky po cappuccinu, to musím uznat :)

Müsli do ruky křupavé banánové s kakaovými boby
Tuto příchuť jsem ochutnávala já, protože jak už z článku víte, mám moc ráda banány a čokoláda. A stejně jako  kombinace čokoláda-kokos, tak i kombinace čokoláda-banán je moc super. A proto mě nezklamaly ani müsli do ruky v této příchuti.

Lupínky

Poslední dobou svačím různé cereálie v kombinaci s cottage nasladko velice často, takže mi další lupínky do sbírky udělaly velkou radost.

Pohankové lupínky
Pohankové lupínky mi moc chutnaly. Nečekejte žádné přeslazené cereálie - lupínky jsou jemně nasládlé, a já lehce cítila také ořechovou příchuť :) Jsou vyrobeny pouze z pohanky.

Špaldové lupínky
Ani u špaldových lupínek nečejte žádnou přeslazenost, opět jsou jen lehce nasládlé. Jsou vyrobeny pouze ze špaldy a mají vysoký obsah vlákniny.

Na pečení

Poznámka: Dort ani chléb jsem ještě nepekla, ale až tak učiním, tak recenzi doplním a dám vám odkaz do nějakého aktuálního článku :)
 Čokoládový dort bez lepku

 Beta chleba s ječmenem


 Ostatní

 Lněné semínko mleté
Lněné semínko je bohaté na nenasycené mastné kyseliny, vlákninu a obsahuje také 5 důležitých minerálních látek - vápník, hořčík, fosfor, zinek a železo. Výrobek obsahuje krom lněného semínka (83%) také kešu ořechy (5%), dýňové semínko (5%), skořici, třtinový cukr a propelanty (dusík).
Já jej použila do lívanců a do mugcake:
Recept na lívance:
  • 40g celozrnné mouky
  • 20g mletého lněného semínka Semix
  • 10g proteinu
  • vejce
  • lžička prášku do pečiva
  • voda dle potřeby
Všechny suroviny smícháme, přidáme vodu dle potřeby, aby vzniklo hustší těsto na lívance (nebo můžete dát více vody a tvořit palačinky) a opékáme na rozpálené kvalitní pánvi bez oleje.

Recept na mugcake:
  • 30g OatMash v libovolné příchuti (já použila double chocolate)
  • 20g mletého lněného semínka Semix
  • 10g kokosové mouky
  • 10g proteinu (libovolná příchuť, doporučuji čokoládový) 
  • vejce
  • lžička prášku do pečiva
  • 1/2 menší cukety (nastrouhat najemno)
  • dle potřeby voda (není potřeba, pokud nevymačkáte vodu z cukety, nebo přidejte opravdu jen trošku)
Všechny suroviny smícháme a dáme na 5 minut do mikrovlnky.
 Mák mlétý
Mák mi udělal taky radost. Jeho použití je různé - do buchet, koláčů, ale také například do kaší, palačinek, mugcaků atd :) Já ho zatím přidala do kaše, ale chystám se přidat jej také do palačinek/lívanců a mugcaku - samozřejmě pak na blog přidám recept :)



SOUTĚŽ

A abyste měli radost i vy, čtenáři, připravili jsme si pro vás se Semixem soutěž. Výherce dostane balíček obsahující produkty značky Semix.
A jaká je soutěžní otázka ? 

Do jakých kategorií dělí Semix jednotlivé skupiny cereálií a podle čeho je rozděluje ?


Odpovědi pište do komentářů a připojte také svou emailovou adresu. Komentáře zveřejním až v den ukončení soutěže. Komentář přidaný již po ukončení je neplatný!
Soutěž potrvá až do 31. července, výherce vyberu nejpozději do 5.8. (z důvodu, že do té doby budu v Praze).







93 komentářů:

  1. Na mě jsou kaše docela sladké, ale po přídání bílého jogurtu už jsou super, takže jdu zkusit soutěžit :)
    Omlouvám se za zkopírování odpovědi :D
    Dělení cereálií
    Semix jako první výrobce snídaňových cereálií začal dělit jednotlivé skupiny cereálií podle jejich výživových hodnot do kategorií A, B, C a D. Hlavním kritériem našeho dělení je obsah přidaného cukru a tuku:
    kategorie A - cereálie nejprospěšnější - neochucené, nepřislazené, bez přidaného tuku
    kategorie B - cereálie velmi prospěšné - ochucené a jen mírně oslazené
    kategorie C - cereálie prospěšné - přislazené, s trochou přidaného tuku
    kategorie D - cereálie méně prospěšné - oslazené, s tukem...a jak firma píše, Češi je milují :D
    caracarob@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  2. SEMIX dělí cereálie do 4 kategorií (A,B,C,D) S tím, že cereálie ve skupině A jsou nejvíce tělu prospěšné a cereálie ve skupině D nejméně prospěšné, nicméně právě cereálie ze skupiny D Češi nejvíc "milují"! :D Je to pár dní, co jsem koukala zrovna na jejich stránky :) Jinak moc děkujeme za recenzi a za soutěž! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Semix muiluju a hrozně jsem si oblíbila kvůli dbrému složení ve výrobcích :)

    kjsou kategorie A, B, C a D.

    kategorie A - cereálie nejprospěšnější - neochucené, nepřislazené, bez přidaného tuku
    kategorie B - cereálie velmi prospěšné - ochucené a jen mírně oslazené
    kategorie C - cereálie prospěšné - přislazené, s trochou přidaného tuku
    kategorie D - cereálie méně prospěšné - oslazené, s tukem
    Tereza.Dr@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Super recenze :) odpoveď je do skupin A,B,C a D podle výživových hodnot (přidaný cukr a tuk) :)
    luckaber@email.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Hlavním kritériem našeho dělení je obsah přidaného cukru a tuku:



    kategorie A - cereálie nejprospěšnější - neochucené, nepřislazené, bez přidaného tuku

    kategorie B - cereálie velmi prospěšné - ochucené a jen mírně oslazené

    kategorie C - cereálie prospěšné - přislazené, s trochou přidaného tuku

    kategorie D - cereálie méně prospěšné - oslazené, s tukem.

    Bláža, blazaw@seznam.cz - pro případ výhry

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj =) Semix dělí cereálie do kategorii A-D podle výživových hodnot (obsah přidaného cukru a tukuú
    jackovova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  7. Demix dělí cereálie do skupin A, B, C a D, a to podle jejich výživových hodnot.

    dominika.zetova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Cereálie jsou děleny podle jejich výživových hodnot do kategorií A, B, C a D. Hlavním kritériem je obsah přidaného cukru a tuku.

    machackovaaneta@email.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Kategorie A, B, C, D - hlavním kritériem našeho dělení je obsah přidaného cukru a tuku:

    kategorie A - neochucené, nepřislazené, bez přidaného tuku,
    kategorie B - ochucené a jen mírně oslazené,
    kategorie C - přislazené, s trochou přidaného tuku,
    kategorie D - oslazené, s přidaným tukem.

    Hezký blog a prima recepty. Přeji krásný den a pohodové léto. S pozdravem Alena Valentová (alvalentova@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj, díky za super recenzi, výrobky semix mám moc ráda :) Kategorie jsou to 4 : A,B,C,D podle výživových hodnot - hlavně podle obsahu tuku a cukru. Pěkný den
    petrkovaz@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  11. Kategorie A,B,C,D a dělí je podle obsahu přidaného cukru a tuku
    kategorie A - cereálie nejprospěšnější - neochucené, nepřislazené, bez přidaného tuku
    kategorie B - cereálie velmi prospěšné - ochucené a jen mírně oslazené
    kategorie C - cereálie prospěšné - přislazené, s trochou přidaného tuku
    kategorie D - cereálie méně prospěšné - oslazené, s tukem.

    OdpovědětVymazat
  12. Semix dělí jednotlivé skupiny cereálií do kategorií A B C D a rozděluje podle obsahu tuku a cukru :-) erika.reznickova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Moc prima článek :) Od semixu toho tolik neznám jen instantní kaše a tak bych chtěla zkusit i něco jiného :)
    Odpověď:
    kategorie A - cereálie nejprospěšnější - neochucené, nepřislazené, bez přidaného tuku
    kategorie B - cereálie velmi prospěšné - ochucené a jen mírně oslazené
    kategorie C - cereálie prospěšné - přislazené, s trochou přidaného tuku
    kategorie D - cereálie méně prospěšné - oslazené, s tukem

    Email- dendedankova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj Luci, děkuji za recenzi produktů Semix, některé si kupuji a moc mi chutnají. Odpověď: Firma Semix dělí cereálie do 4 kategorií - A, B, C, D, a to podle jejich výživových hodnot. Rozhodující je obsah přidaného cukru a tuku.
    E-mail: lucik.totik@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  15. dobrý den, též mám ráda výrobky od semix, nejvíc kaši -80% a borůvkovou chia i když ta je na mě zbytečně moc sladká, po cestě do školy pak vždy mlsám srdíčka nejraději kokos/čoko <3
    odpověď na soutěžní otázku, semix dělí müsli na BEZ CUKRU, ZAPÉKANÉ, SYPANÉ, DO RUKY A BIO, nabízí též BEZLEPKOVÉ a samostatné vločky :)
    můj mail: verny.klimek@yahoo.com

    S pozdravem Veronika Klímková

    OdpovědětVymazat
  16. Semix začal dělit jednotlivé skupiny cereálií podle jejich výživových hodnot do kategorií A, B, C a D. Hlavním kritériem dělení je obsah přidaného cukru a tuku:
    kategorie A - cereálie nejprospěšnější - neochucené, nepřislazené, bez přidaného tuku
    kategorie B - cereálie velmi prospěšné - ochucené a jen mírně oslazené
    kategorie C - cereálie prospěšné - přislazené, s trochou přidaného tuku
    kategorie D - cereálie méně prospěšné - oslazené, s tukem
    e-mail: meduska2005@azet.sk

    OdpovědětVymazat
  17. Semix rozděluje cereálie do kategorií A,B,C a D.

    A - cereálie nejprospěšnější

    B - cereálie velmi prospěšné

    C - cereálie prospěšné

    D - cereálie méně prospěšné


    z.oliv@email.cz - Olga Rusková

    OdpovědětVymazat
  18. Krásný den, Semix dělí jednotlivé skupiny cereálií podle jejich výživových hodnot do kategorií A, B, C a D. Hlavním kritériem dělení je obsah přidaného cukru a tuku:
    kategorie A - cereálie nejprospěšnější - neochucené, nepřislazené, bez přidaného tuku
    kategorie B - cereálie velmi prospěšné - ochucené a jen mírně oslazené
    kategorie C - cereálie prospěšné - přislazené, s trochou přidaného tuku
    kategorie D - cereálie méně prospěšné - oslazené, s tukem
    E-mail: MarieZelenkova@centrum.cz
    Přeji krásný den, Majda :)

    OdpovědětVymazat
  19. cereálií dělíme na A,B,C,D a dělí je PODLE PROSPĚŠNOSTI PRO ZDRAVÍ

    OdpovědětVymazat
  20. Odpověď: Cereálie Semix dělí podle výživových hodnot do čtyř kategorií A, B, C a D. Hlavním kritériem je obsah přidaného cukru a tuku.

    e-mail: hani.svobodova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  21. ahoj! cerálie dělí do kategorií A,B,C,D a rozděluje je podle obsahu přidaného cukru a tuků, jinak moc pěkný článek.. email adelnov1901@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  22. A- cereálie nejprospěšnější, neochucené, neoslazené, bez přidaného cukru
    B - cereálie velmi prospěšné, ohcucené a málo přislazené
    C - cereálie prospěšné, přislazené a s přidáním trochou tuku
    D - cereálie málo prospěšné, oslazené a obsahují tuk
    email - 6975989903@seznam.cz - RENÁTA SERYNOVÁ

    OdpovědětVymazat
  23. podle jejich výživových hodnot do kategorií A, B, C a D. Hlavním kritériem našeho dělení je obsah přidaného cukru a tuku:
    kategorie A - cereálie nejprospěšnější - neochucené, nepřislazené, bez přidaného tuku
    kategorie B - cereálie velmi prospěšné - ochucené a jen mírně oslazené
    kategorie C - cereálie prospěšné - přislazené, s trochou přidaného tuku
    kategorie D - cereálie méně prospěšné - oslazené, s tukem.
    /// petrweb@volny.cz

    OdpovědětVymazat
  24. Semix jako první výrobce snídaňových cereálií začal dělit jednotlivé skupiny cereálií podle jejich výživových hodnot do kategorií A, B, C a D. Hlavním kritériem našeho dělení je obsah přidaného cukru a tuku:
    kategorie A - cereálie nejprospěšnější - neochucené, nepřislazené, bez přidaného tuku
    kategorie B - cereálie velmi prospěšné - ochucené a jen mírně oslazené
    kategorie C - cereálie prospěšné - přislazené, s trochou přidaného tuku
    kategorie D - cereálie méně prospěšné - oslazené, s tukem...a jak firma píše, Češi je milují :D
    === mirkabox@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  25. Kategorie A,B,C,D a podle množství přidaného tuku a cukru.
    anet.bartosova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  26. Cereálie dělí na A,B,C,D dle výživových hodnot. Hlavním kritériem dělení je obsah přidaného cukru a tuku.
    mvavrlova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  27. Odpoveď na súťažnú otázku :
    Cereálie rozdeľujete do 4. kategórií, resp. skupín: skupina A - tie sú najlepšie pre telo, pretože neobsahujú pridaný cukor ani tuk; skupina B - tieto cereálie sú veľmi dobré pre telo, lebo sú len málo sladené bez pridaného tuku; skupina C - cereálie sú sladené s pridaným tukom, no lem málo; skupina D - cereálie sú sladené s pridaným tukom, no najlepšie chutia.
    Barbora Kočišová
    e-mail: barkocis@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  28. Semix dělí cereálie podle jejich výživových hodnot do kategorií A,B,C,D, hlavním kritériem dělení je obsah přidaného cukru a tuku.
    kategorie A - cereálie nejprospěšnější - neochucené, nepřislazené, bez přidaného tuku
    kategorie B - cereálie velmi prospěšné - ochucené a jen mírně oslazené
    kategorie C - cereálie prospěšné - přislazené, s trochou přidaného tuku
    kategorie D - cereálie méně prospěšné - oslazené, s tukem
    S pozdravem Hana Kůrková, můj e-mail kolka18@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  29. Semix jako první výrobce snídaňových cereálií začal dělit jednotlivé skupiny cereálií podle jejich výživových hodnot do kategorií A, B, C a D. Hlavním kritériem našeho dělení je obsah přidaného cukru a tuku:
    kategorie A - cereálie nejprospěšnější - neochucené, nepřislazené, bez přidaného tuku
    kategorie B - cereálie velmi prospěšné - ochucené a jen mírně oslazené
    kategorie C - cereálie prospěšné - přislazené, s trochou přidaného tuku
    kategorie D - cereálie méně prospěšné - oslazené, s tukem

    OdpovědětVymazat
  30. Ahoj, super článek :-) já mám ráda zejména srdíčka ale určitě po tvé recenzi vyzkouším nějaké ty kašičky, kterých není k snídani nikdy dost! A k soutěži..
    Dělení cereálií
    Semix jadělí cereálie podle jejich výživových hodnot do kategorií A, B, C a D. Hlavním kritériem dělení je obsah přidaného cukru a tuku:
    kategorie A - cereálie nejprospěšnější - neochucené, nepřislazené, bez přidaného tuku
    kategorie B - cereálie velmi prospěšné - ochucené a jen mírně oslazené
    kategorie C - cereálie prospěšné - přislazené, s trochou přidaného tuku
    kategorie D - cereálie méně prospěšné - oslazené, s tukem

    email: zamazbar@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  31. Dělení cereálií podle jejich výživových hodnot do kategorií A, B, C a D.
    Hlavním kritériem našeho dělení je obsah přidaného cukru a tuku:
    kategorie A - cereálie nejprospěšnější
    kategorie B - cereálie velmi prospěšné
    kategorie C - cereálie prospěšné
    kategorie D - cereálie méně prospěšné
    amitka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  32. Semix snídaňové cereálie dělí podle výživových hodnot a to do kategorií: A, B, C a D. Hlavním kritériem našeho dělení je obsah přidaného cukru a tuku.

    Enail: rajtr.miros@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  33. Kategorie A, B, C a D. Rozdělení je podle množství přidaného cukru a tuku
    kategorie A - bez přidaného tuku
    kategorie B - mírně oslazené
    kategorie C - s přidaným tukem
    kategorie D - sladké a tučné

    aneta.chrastova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  34. Zdravím, Semix dělí jednotlivé skupiny cereálii do kategoriií A, B, C a D. Hlavním kritériem jejich dělení je obsah přidaného cukru a tuku:
    kategorie A - cereálie nejprospěšnější - neochucené, nepřislazené, bez přidaného tuku
    kategorie B - cereálie velmi prospěšné - ochucené a jen mírně oslazené
    kategorie C - cereálie prospěšné - přislazené, s trochou přidaného tuku
    kategorie D - cereálie méně prospěšné - oslazené, s tukem
    Semix vyrobky jsem si take oblibila, proto me clanek potesil :) Emailova adresa je dorna@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  35. Ahoj, Semix začal dělit jednotlivé skupiny cereálií podle jejich výživových hodnot do kategorií A, B, C a D. Hlavním kritériem dělení je obsah přidaného cukru a tuku. Govana@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  36. Jako první potravinářský výrobce dělí cereálie do čtyř kategorií dle jejich výživových hodnot. Hlavním kritériem našeho dělení je obsah přidaného cukru a tuku.

    A - Cereálie nejprospěšnější - neochucené, nepřislazené, bez přidaného tuku.
    B - Cereálie velmi prospěšné - ochucené a jen mírně oslazené
    C - Cereálie prospěšné - přislazené, s trochou přidaného tuku
    D - Cerálie méně prospěšné - oslazené, s tukem, ale Češi je milují.. :-)

    Tereza Máťová - matovatereza@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  37. dělení cereálií je podle jejich výživových hodnot - do kategorií A, B, C a D. Hlavním kritériem je obsah přidaného cukru a tuku .... magsor@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  38. Semix delí cereálnie do kategórií A,B,C,D podla prospešnosti, hlavne podľa obsahu tuku a cukru v nich :) A je najprospešnejšie, B veľmi prospešné, C- prospešné, D- menej prospešné (milujú ich aj slováci nie len češi :D)
    lenus.ka133@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  39. Hezký den, odpovídám na položenou otázku. Firma Semix dělí své cereálie do čtyř kategorií - A, B, C a D. Rozdílem mezi těmito kategoriemi je v množství přidaného cukru a tuků a tím i prospěšnosti pro lidské tělo od nejprospěšnějších (A), po nejméně prospěšné (D). E-mail: p.blanca@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  40. Ahoj:) ráda bych se zúčastnila soutěže. E-mail: Aluuuuna@seznam.cz
    Semix dělí jednotlivé skupiny cereálií podle jejich výživových hodnot do kategorií A, B, C a D. Hlavním kritériem pro dělení je obsah přidaného cukru a tuku:
    kategorie A - cereálie nejprospěšnější - neochucené, nepřislazené, bez přidaného tuku
    kategorie B - cereálie velmi prospěšné - ochucené a jen mírně oslazené
    kategorie C - cereálie prospěšné - přislazené, s trochou přidaného tuku
    kategorie D - cereálie méně prospěšné - oslazené, s tukem

    OdpovědětVymazat
  41. Firma SEMI dělí cereálie podle jejich výživových hodnot do kategorií A, B, C a D. Hlavním kritériem našeho dělení je obsah přidaného cukru a tuku:
    kategorie A - cereálie nejprospěšnější - neochucené, nepřislazené, bez přidaného tuku
    kategorie B - cereálie velmi prospěšné - ochucené a jen mírně oslazené
    kategorie C - cereálie prospěšné - přislazené, s trochou přidaného tuku
    kategorie D - cereálie méně prospěšné - oslazené, s tukem...

    Děkuji za velmi poučnou recenzi. Doslova jsem jí zhltla. S pozdravem. Petra Šmídková, Palackého 1175, Stříbro, 34901.sipeji@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  42. Roděluje je do kategorií A, B, C a D. Rozdělení je podle obsahu přidaného cukru a tuku.
    veronikanemcova4@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  43. Semix dělí jednotlivé skupiny cereálií podle jejich výživových hodnot do kategorií A, B, C a D. Hlavním kritériem dělení je obsah přidaného cukru a tuku.

    Kategorie A - cereálie nejprospěšnější - neochucené, nepřislazené, bez přidaného tuku
    Kategorie B - cereálie velmi prospěšné - ochucené a jen mírně oslazené
    Kategorie C - cereálie prospěšné - přislazené, s trochou přidaného tuku
    Kategorie D - cereálie méně prospěšné - oslazené, s tukem.

    Tvoje věrná čtenářka,
    bjankabanjac@gmail.com
    :)

    OdpovědětVymazat
  44. Semix výrobky jsou rozdělené podle výživových hodnot, hlavním kritériem rozdělení je množství přidaného cukru a tuku. Skupina A jsou výrobky nejzravější, bez přidaného cukru, tuku, neochucené, skupina B jsou ochucené a trošku přislazené, C jsou přislazené s troškou tuku a D jsou oslazené a s tukem. :)
    aklunajka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  45. Hlavním kritériem dělení je obsah přidaného cukru a tuku:
    Kategorie A - cereálie nejprospěšnější - neochucené, nepřislazené, bez přidaného tuku
    Kategorie B - cereálie velmi prospěšné - ochucené a jen mírně oslazené
    Kategorie C - cereálie prospěšné - přislazené, s trochou přidaného tuku
    Kategorie D - cereálie méně prospěšné - oslazené, s tukem
    zdencza84@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  46. 1, podle jejich výživových hodnot do kategorií A, B, C a D.
    2, Hlavním kritériem dělení je obsah přidaného cukru a tuku:
    kategorie A - cereálie nejprospěšnější - neochucené, nepřislazené, bez přidaného tuku
    kategorie B - cereálie velmi prospěšné - ochucené a jen mírně oslazené
    kategorie C - cereálie prospěšné - přislazené, s trochou přidaného tuku
    kategorie D - cereálie méně prospěšné - oslazené, s tukem

    OdpovědětVymazat
  47. 1, podle jejich výživových hodnot do kategorií A , B, C a D.
    2, Hlavním kritériem dělení je obsah přidaného cukru a tuku:
    kategorie A - cereálie nejprospěšnější - neochucené, nepřislazené, bez přidaného tuku
    kategorie B - cereálie velmi prospěšné - ochucené a jen mírně oslazené
    kategorie C - cereálie prospěšné - přislazené, s trochou přidaného tuku
    kategorie D - cereálie méně prospěšné - oslazené, s tukem
    mail: abcbox@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  48. Semix dělí cereálie do skupiny a,b, c a d podle prospěšnosti, hlavně podle přidaného cukru a tuku.
    sklarova.jana@email.cz

    OdpovědětVymazat
  49. Semix dělí jednotlivé skupiny cereálií podle jejich výživových hodnot do kategorií A, B, C a D podle obsahu přidaného cukru a tuku:
    A - cereálie nejprospěšnější - neochucené, nepřislazené, bez přidaného tuku
    B - cereálie velmi prospěšné - ochucené mírně oslazené
    C - cereálie prospěšné - přislazené, s trochou přidaného tuku
    D - cereálie méně prospěšné - oslazené, s tukem.

    email: svestkovahanicka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  50. Cereálie se dělí do kategorií A,B,C,D,a to podle jejich prospěšnosti pro zdraví. Při výrobě snídaňových cereálií je zásadní, jaká hlavní surovina byla na jejich výrobu použita, dalším důležitým kritériem je obsah tuku, velmi podstatným kritériem dělení je pak i obsah cukru. Pokud například oves obsahuje od přírody asi 7 % tuku, pak i ryze ovesné müsli nebo ryze ovesné lupínky budou mít více tuku než stejně "ryzí" křupavé vločky pšeničné či ječné. A pokud se k ovesnému müsli přidá ještě 15 - 20 % tuku, už se bude jednat o kalorickou bombu z nejméně prospěšné kategorie D. Pokud chceme zůstat štíhlí nebo zhubnout, je třeba si vybírat cereálie z kategorií A a B.

    barbora.3@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  51. 1. podle jejich výživových hodnot do kategorií A, B, C a D.
    2. Hlavním kritériem je obsah přidaného cukru a tuku:
    kategorie A - cereálie nejprospěšnější - neochucené, nepřislazené, bez přidaného tuku
    kategorie B - cereálie velmi prospěšné - ochucené a jen mírně oslazené
    kategorie C - cereálie prospěšné - přislazené, s trochou přidaného tuku
    kategorie D - cereálie méně prospěšné - oslazené, s tukem ///// martasormova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  52. Dělení cereálií
    Semix jako první výrobce snídaňových cereálií začal dělit jednotlivé skupiny cereálií podle jejich výživových hodnot do kategorií A, B, C a D. Hlavním kritériem našeho dělení je obsah přidaného cukru a tuku:
    kategorie A - cereálie nejprospěšnější - neochucené, nepřislazené, bez přidaného tuku
    kategorie B - cereálie velmi prospěšné - ochucené a jen mírně oslazené
    kategorie C - cereálie prospěšné - přislazené, s trochou přidaného tuku
    kategorie D - cereálie méně prospěšné - oslazené, s tukem
    E-mail: miriam.demkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  53. Ahoj :), Semix dělí cereálie do 4 kategorií: A - cereálie nejprospěšnější, B - cereálie velmi prospěšné, C - cereálie prospěšné, D - cereálie méně prospěšné. Dělí se podle toho jestli a kolik obsahují cukru, tuku nebo jestli jsou nějak ochucené :) Jinak krásná soutěž, přeji hodně úspěchů tvému blogu :)
    t.kubelkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  54. Semix dělí jednotlivé skupiny cereálií podle jejich výživových hodnot do kategorií A, B, C a D. Hlavním kritériem dělení je obsah přidaného cukru a tuku.
    brazdova.p@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  55. Dobrý den,jako milovník a věrný konzument produktů od Semixu (hlavně kaše, lupínky pohankové a špaldové a moc se těším na vyzkoušení proteinových kaší) prosím o zapojení se do soutěže:
    Mirka Vaizová
    kenya.m@seznam.cz
    Odpověď na soutěžní otázku:
    Semix dělí jednotlivé skupiny cereálií podle jejich výživových hodnot do kategorií A, B, C a D. Hlavním kritériem dělení je obsah přidaného cukru a tuku:

    kategorie A - cereálie nejprospěšnější - neochucené, nepřislazené, bez přidaného tuku

    kategorie B - cereálie velmi prospěšné - ochucené a jen mírně oslazené

    kategorie C - cereálie prospěšné - přislazené, s trochou přidaného tuku

    kategorie D - cereálie méně prospěšné - oslazené, s tukem

    díky a doufám, že vyhraju :-) hezké léto všem
    Miri

    OdpovědětVymazat
  56. Semix dělí cereálie do skupin podle jejich výživových hodnot do kategorií A, B, C a D. Zaměřují se především na posuzování přidaného cukru a tuku.
    Pája (Pajda555@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  57. Kategorie A,B,C,D a dělí se podle prospěšnosti.
    Bartova.hanca@seznam.cz... Jinak skvělá recenze :)

    OdpovědětVymazat
  58. Dělí je do 4 kategorií: A,B,C,D.
    podle obsahu přidaného cukru a tuku.
    "A" jsou cereálie nejprospěšnější neobsahují žádné přidané cukry ani tuky
    "B" jsou cereálie hodně prospěšné, jsou ochucené a jen mírně oslazené
    "C" jsou cereálie prospěšné, s trochou přidaného tuku a přislazované
    "D" jsou cereálie nejméně prospěšné a obsahují nejvíc přidaných tuků a cukrů

    terkavinklarkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  59. Dobrý den, semix dělí cereálie do čtyř skupin A,B,C a D.
    Skupina A: cereálie nejprospěšnější - bez cukru a tuku, neochucené
    Skupina B. cereálie velmi prospěšné - jsou ochucené a jen málo oslazené
    Skupina C: cereálie prospěšné - přislazené a s přidáním trošky tuku
    Skupina D: cereálie méně prospěšné - a ty jsou oslazené a s tukem

    Snad je to takto v pořádku :) hezký den Jana Syřištová, email: syristovi01@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  60. Dobrý den,

    odpověď na vaši soutěžní otázku jsou 4 kategorie, označené písmeny. Udávají se podle výživových hodnot, přičemž hlavními kritérii jsou podíl tuku a cukru.

    Hezké dny Petra Svatková (petra.svatkova@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  61. Semix jako první výrobce snídaňových cereálií začal dělit jednotlivé skupiny cereálií podle jejich výživových Kategorie A, B, C a D, hlavním kritériem je obsah přidaného cukru a tuku:
    kategorie A - cereálie nejprospěšnější - neochucené, nepřislazené, bez přidaného tuku
    kategorie B - cereálie velmi prospěšné - ochucené a jen mírně oslazené
    kategorie C - cereálie prospěšné - přislazené, s trochou přidaného tuku
    kategorie D - cereálie méně prospěšné - oslazené, s tukem
    sigrun01@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  62. denisa.diepoldova@gmail.com
    Dělení cereálií
    Semix dělí jednotlivé skupiny cereálií podle jejich výživových hodnot do kategorií A, B, C a D. Rozděluje je podle obsahu přidaného cukru a tuku:
    kategorie A - cereálie nejprospěšnější - neochucené, nepřislazené, bez přidaného tuku
    kategorie B - cereálie velmi prospěšné - ochucené a jen mírně oslazené
    kategorie C - cereálie prospěšné - přislazené, s trochou přidaného tuku
    kategorie D - cereálie méně prospěšné - oslazené, s tukem

    OdpovědětVymazat
  63. 1. podle jejich výživových hodnot do kategorií A, B, C a D.
    2. Hlavním kritériem je obsah přidaného cukru a tuku:
    evaweb@volny.cz

    OdpovědětVymazat
  64. Delime na A-nejprospesnejsi
    B-velmi prospesne
    C-prospesne
    Dmene prospesne
    Delime je podle vyzivovych hodnot

    OdpovědětVymazat
  65. Semix dělí cereálie na skupiny A, B, C, D podle prospěšnosti a výživových hodnot, kde A je nejlepší varianta a D nejhorší (komerční kaše tvářící se zdravě) - přesněji podle toho, zda obsahují přidaný cukr (řepný, třtinový) a přidaný (zejména palmový) tuk.
    Díky za recenzi, kaše si obvykle nekupuji, ale vícezrnnou a proteinovou vyzkouším určitě! Díky za tip.
    Miquila@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  66. Ahoj, prima soutěž, Semix mám ráda a hodně výrobků jsem už ozkoušela.
    Odpověď na otázku: Semix dělí jednotlivé skupiny cereálií podle výživových hodnot a hlavně obsahu přidaného cukru a tuku do kategorií A, B, C, D. A jsou nejprospěšnější a D ty nejmíň prospěšné.
    Lenka (psyxx@centrum.cz)

    OdpovědětVymazat
  67. Dělí se do kategorií A, B, C a D. Hlavním kritériem dělení je obsah přidaného cukru a tuku. binderovamichaela@email.cz

    OdpovědětVymazat
  68. 1 - podle jejich výživových hodnot do kategorií A, B, C a D.
    2 - hlavním kritériem dělení je obsah přidaného cukru a tuku:
    kategorie A - cereálie nejprospěšnější - neochucené, nepřislazené, bez přidaného tuku
    kategorie B - cereálie velmi prospěšné - ochucené a jen mírně oslazené
    kategorie C - cereálie prospěšné - přislazené, s trochou přidaného tuku
    kategorie D - cereálie méně prospěšné - oslazené, s tukem../// Eva, megabox@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  69. Semix dělí cereálie na skupiny A, B, C a D. Hlavním kritériem dělení je obsah přidaného cukru a tuku:
    kategorie A - cereálie nejprospěšnější - neochucené, nepřislazené, bez přidaného tuku
    kategorie B - cereálie velmi prospěšné - ochucené a jen mírně oslazené
    kategorie C - cereálie prospěšné - přislazené, s trochou přidaného tuku
    kategorie D - cereálie méně prospěšné - oslazené, s tukem...a jak firma píše, Češi je milují :D
    email - berushga@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  70. Semix jako první výrobce snídaňových cereálií začal dělit jednotlivé skupiny cereálií podle jejich výživových hodnot do kategorií A, B, C a D. Hlavním kritériem dělení je obsah přidaného cukru a tuku:
    kategorie A - cereálie nejprospěšnější - neochucené, nepřislazené, bez přidaného tuku
    kategorie B - cereálie velmi prospěšné - ochucené a jen mírně oslazené
    kategorie C - cereálie prospěšné - přislazené, s trochou přidaného tuku
    kategorie D - cereálie méně prospěšné - oslazené, s tukem
    email - malevanaja@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  71. Semix je dělí podle jejich výživovcýh hodnot do kategorií A,B,C,D, hlavní kritérium dělení je obsah cukru a tuku :)
    keyfli.b@seznam.cz

    Pa Beat :)

    OdpovědětVymazat
  72. Ahoj Lucy, zasílám Ti svoji odpověď:
    Semix dělí cereálie do 4 kategorií podle jejich výživových hodnot - A (neochucené, nepřislazené, bez tuku), B (ochucené a mírně oslazené), C (přislazené s trochou tuku), D (oslazené s tukem).
    S pozdravem
    Veronika
    e-mail: veruska.23@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  73. Ahoj, pěkná recenze. :-) Já zkoušela kaši vícezrnou a protein-jahoda, ještě na mě ale ve skříni čeká chia borůvka, protein-banán a ovesná -80%. Tak uvidím. :-) K té soutěži: semix rozděluje cereálie do skupin A-D podle prospěšnosti na zdraví a obsahu přidaného cukru a tuku. Email: hanabernhardova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  74. cereálie dělíme na A,B,C,D a E DĚLÍ je PODLE PROSPĚŠNOSTI PRO ZDRAVÍ

    ada.voracova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  75. Ahoj Lucy, opět skvělý článek! Přes to že na tyhle dvě věci recenze ještě nebyly, tak mě moc zaujaly směsy na dort a na chleba. Ale lákavě vypadá opravdu všechno :D

    Firma Semix dělí cereálie do kategorií A,B,C,D podle obsahu přidaného cukru a tuku.
    stepatomanova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  76. podle jejich výživových hodnot do kategorií A, B, C a D. Hlavním kritériem dělení je obsah přidaného cukru a tuku ==== marta, masorm@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  77. Semix dělí cereálie do skupin A, B, C a D a to podle jejich výživových hodnot což se mi straaaašně líbí a mají za to u mě velké +
    PS: Proteinovou kaši s banánem určitě zkusím, jelikož je to i moje nejoblíbenější ovoce ;)
    Lenka Zdeňková :)
    lenzden2@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  78. Ahojky.. tak to je parádní soutěž :) já mám Semix hrozně ráda a kupuju si od nich někdy ty kaše a hlavně ty srdíčka :D ty proteinový kaše jsem ještě neměla, ale chystám se na ně taky.. když totiž není jaksi čas, tak tohle mě zachrání pokaždý :) jinak k otázce: Semix cereálie jsou děleny podle výživových hodnot, kde hlavním kritériem je obsah přidaného cukru a tuku. Cereálie se pak dělí na 4 kategorie: kategorie A (neochucené, nepřislazené, bez přidaného tuku), kategorie B (ochucené a jen mírně oslazené), kategorie C (přislazené, s trochou přidaného tuku), kategorie D (oslazené,s tukem). :) doufám, že se na mě usměje štěstí :) krásný den P.S: petragaletkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  79. Semix jako první výrobce snídaňových cereálií začal dělit jednotlivé skupiny cereálií podle jejich výživových hodnot do kategorií A, B, C a D. Hlavním kritériem našeho dělení je obsah přidaného cukru a tuku:



    kategorie A - cereálie nejprospěšnější - neochucené, nepřislazené, bez přidaného tuku

    kategorie B - cereálie velmi prospěšné - ochucené a jen mírně oslazené

    kategorie C - cereálie prospěšné - přislazené, s trochou přidaného tuku

    kategorie D - cereálie méně prospěšné - oslazené, s tukem

    email -stepashanelova@seznam.cz , musím říct, že tento článek mě moc upoutal, ostatně jako jakkýkoliv jiný, a určitě nějaký produkt od semix vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
  80. Semix dělí cereálie do 4 kategorií - A, B, C a D, a to podle jejich výživových hodnot, především podle obsahu přidaného cukru a tuku.
    bjetka.kotrbova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  81. Semix dělí cereálie do kategorií - A-nejprospěšnější - neochucené, B-velmi prospěšné- ochucené, C-prospěšné-přislazené, D-méně prospěšné-oslazené

    jenny2005@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  82. Semix je dělí podle jejich výživových hodnot do kategorií A, B, C a D. Hlavním kritériem našeho dělení je obsah přidaného cukru a tuku:
    kategorie A - cereálie nejprospěšnější - neochucené, nepřislazené, bez přidaného tuku
    kategorie B - cereálie velmi prospěšné - ochucené a jen mírně oslazené
    kategorie C - cereálie prospěšné - přislazené, s trochou přidaného tuku
    kategorie D - cereálie méně prospěšné - oslazené, s tukem
    Zda je to dobře netuším :D
    miuka12@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  83. podle jejich výživových hodnot do kategorií A, B, C a D. Hlavním kritériem je dělení je obsah přidaného cukru a tuku === Eva, evahrach@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  84. podle jejich výživových hodnot do kategorií A, B, C a D. Hlavním kritériem dělení je obsah přidaného cukru a tuku /// Květa, kvetaweb@volny.cz

    OdpovědětVymazat
  85. podle jejich výživových hodnot do kategorií A, B, C a D. Hlavním kritériem dělení je obsah přidaného cukru a tuku:
    kategorie A - cereálie nejprospěšnější - neochucené, nepřislazené, bez přidaného tuku
    kategorie B - cereálie velmi prospěšné - ochucené a jen mírně oslazené
    kategorie C - cereálie prospěšné - přislazené, s trochou přidaného tuku
    kategorie D - cereálie méně prospěšné - oslazené, s tukem
    Mirka /// mirkafb@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  86. podle jejich výživových hodnot do kategorií A, B, C a D. Hlavním kritériem dělení je obsah přidaného cukru a tuku === Alena Vlnasová, alenavlnasova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  87. podle jejich výživových hodnot do kategorií A, B, C a D. Hlavním kritériem dělení je obsah přidaného cukru a tuku:
    kategorie A - cereálie nejprospěšnější - neochucené, nepřislazené, bez přidaného tuku
    kategorie B - cereálie velmi prospěšné - ochucené a jen mírně oslazené
    kategorie C - cereálie prospěšné - přislazené, s trochou přidaného tuku
    kategorie D - cereálie méně prospěšné - oslazené, s tukem
    Evča, emor@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  88. Dělení cereálií
    Semix jako první výrobce snídaňových cereálií začal dělit jednotlivé skupiny cereálií podle jejich výživových hodnot do kategorií A, B, C a D. Hlavním kritériem našeho dělení je obsah přidaného cukru a tuku:
    kategorie A - cereálie nejprospěšnější - neochucené, nepřislazené, bez přidaného tuku
    kategorie B - cereálie velmi prospěšné - ochucené a jen mírně oslazené
    kategorie C - cereálie prospěšné - přislazené, s trochou přidaného tuku
    kategorie D - cereálie méně prospěšné - oslazené, s tukem...a jak firma píše

    lela25@email.cz

    OdpovědětVymazat
  89. Výrobky Semix prostě miluji!
    Odpověď na soutěžní otázku je: Dělí se do kategorií A, B, C a D podle podle výživových hodnot. Hlavní kritérium je přidaný cukr a tuk.
    janeckova.mart@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  90. Semix dělí cereálie do kategorií A, B, C a D podle jejich výživových hodnot, kdy hlavním kritériem je obsah přidaného cukru a tuku (e-mail: mysycka@email.cz)

    OdpovědětVymazat
  91. Semix dělí jednotlivé skupiny cereálií podle jejich výživových hodnot do kategorií A, B, C a D.
    Hlavním kritériem dělení je obsah přidaného cukru a tuku:
    kategorie A - cereálie nejprospěšnější - neochucené, nepřislazené, bez přidaného tuku;
    kategorie B - cereálie velmi prospěšné - ochucené a jen mírně oslazené;
    kategorie C - cereálie prospěšné - přislazené, s trochou přidaného tuku;
    kategorie D - cereálie méně prospěšné - oslazené, s tukem.

    Můj e-mail: kristyna.parolova@gmail.com

    Přeju krásný den :-)

    OdpovědětVymazat
  92. Dělí je do 4 skupin - A, B, C, D.. podle prospěšnosti pro zdraví :)
    a mimochodem.. moc pěkný článek-jako vždy :)

    OdpovědětVymazat
  93. Ahoj, Semix je rozděluje do kategorií od nejzdravějších po nejméně zdravé A- neslazené, jen čistě ceréále B- jen mírně oslazené C- trochu víc přidaného tuku a cukru D- ty největší prasárničky, který maj lidi nejradši :D

    emailová adresa je filipmarkalous@email.cz

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za návštěvu blogu a za každý komentář, ať už pozitivní či negativní - chybami se člověk učí :)