Ahojky!
Dnes mám pro vás připravený článek spojený s firmou Semix, která mě požádala, abych napsala recenzi na jejich produkty. Tímto bych jim chtěla moc poděkovat, jelikož si této možnosti velice cením :)
Domů mi dorazil velký balík plný jejich produktů - od různých druhů kaší, před müsli srdíčka, pohankové a špaldové lupínky až po chleba či čokoládový dort :)
A abyste z toho něco měli i vy, čtenáři, připravili jsme pro vás soutěž o produkty značky Semix - víe o soutěži se dozvíte na konci článku :)
Než se pustíme do samotné recenze, chtěla bych na úvod zmínit ještě tři věci:
Dělení cereálií
Semix jako první výrobce snídaňových cereálií začal dělit jednotlivé skupiny cereálií podle jejich výživových hodnot do kategorií A, B, C a D. Hlavním kritériem našeho dělení je obsah přidaného cukru a tuku:
kategorie A - cereálie nejprospěšnější - neochucené, nepřislazené, bez přidaného tuku
kategorie B - cereálie velmi prospěšné - ochucené a jen mírně oslazené
kategorie C - cereálie prospěšné - přislazené, s trochou přidaného tuku
kategorie D - cereálie méně prospěšné - oslazené, s tukem...a jak firma píše, Češi je milují :D
Stop cukru
Dále také vydali Manifest o kunzumaci cukru, kde v rámci bezcukrového zpravodajství pravidelně publikují osvětové články, ve kterých se mimo jiné také zmiňují k dělení cereálií do již zmíněných čtyř skupin. Pomocí vědeckých studií za poslední roky bylo zjištěno, že nadbytek cukru není pro lidský organismus vůbec vhodný, začal se Semix zabývat vývojem výrobků, které by neobsahovaly žádný přidaný cukr. Prvním z těchto výrobků byla vanilková ovesná kaše, která obsahuje v porovnání s ostatními kašemi o cca 50% méně cukru. I tak je však dostatečně sladká, aniž by byla oslazena umělými sladidly. Další řadou je ovesná kaše -80% a vícezrnná kaše -80%. Tímto však firma nekončí a chce s tímto postupem začít vyrábět i další výrobky.
Stop palmovému oleji
To, co se mi velmi líbí je fakt, že firma podpořila projekt Stop palmovému oleji a začala jej nahrazovat jinými druhy olejů, které mají menší dopad na životní prostředí (např. řepkový či kokosový). V tuto chvíli již vyrábí 90% výrobků bez palmového oleje.
Jak většina z vás ví, kvůli palmovému oleji dochází o odlesňování deštných pralesů, což je závažný problém týkající se nás všech. Nepoužívá se však jen do potravin, ale také v textilním, kosmetickém či kovozpracujícím průmyslu. Odpor k palmovému tuku se však výhradně zvedá v oblasti potravinářské výroby.
A nyní už k samotné recenzi:
Kaše
Na začátek musím zmínit, že prvním benefitem těchto kaší je nízký obsah cukrů - ovesná kaše -80% obsahuje ve 100g 3g cukru a vícezrnná kaše -80% obsahuje ve 100g 3,2g cukru. Dalším benefitem těchto kaší je vysoký obsah vlákniny - v ovesné kaši -80% je ve 100 g 25g vlákniny, vícezrnná kaše -80% obsahuje ve 100 g 21 g vlákniny. Pro celiaky či osoby, který z nějakého důvodu omezují lepek mám dobrou zprávu - vícezrnná kaše -80% jej totiž neobsahuje. Tyto kaše navíc neobsahují žádná umělá sladidla, takže si je můžete ochutit dle vašeho gusta :)
Ovesná kaše - 80%
Ovesná kaše - 80%
Tato ovesná kaše obsahuje o 80% méně cukru oproti běžné kaši - neobsahuje řepný ani třtinový cukr.
Tato kaše obsahuje vločky z jáhel, rýže, kukuřice a pohanky. Chuťově je moc dobrá. Obsahuje o 80% méně cukru oproti běžné kaši - neobsahuje řepný ani třtinový cukr.Je vhodná také pro celiaky, jelikož neobsahuje lepek.
Obě tyto kaše mi moc chutnaly. Jelikož nejsou nijak ochucené, můžete si do nich přidat, co máte rádi - oříšky, ovoce, hořkou čokoládu, kakao, skořici, nebo třeba protein...Fantazii se meze nekladou :) Pokud nejste moc na sladké, tyto kaše vám určitě zachutnají. Další, již ochucené varianty, už jsou totiž sladší :)
Přidání chia semínek do kaše byl skvělý nápad, sama jsem si je tam alespoň kdysi přidávala. Jsou totiž bohatá na Omega-3 a Omega-6 mastné kyseliny a navíc obsahují spoustu minerálů a vlákniny. Z tohoto důvodu jsou řazeny mezi superpotraviny. Oceňuji to, že semínek tam je opravdu hodně.
Chia kaše brusinky a kešu ořechy & Chia kaše borůvky a kešu ořechy
Obě kaše byly chuťově moc dobré - kombinace kaše, chia semínek, ořechů a nějakého ovoce nikdy nezklame :) Díky chia semínkům má navíc kaše větší objem a taky zasytí na delší dobu, jelikož díky chia semínkům obsahuje ještě více vlákniny. Kdybych je měla zhodnotit po chuťové stránce, tak mi více chutnala borůvková - asi proto, že mám raději borůvky než brusinky :)
Fitnessáky určitě nejvíce zaujme proteinová verze kaše. Kaše je vyráběna ve dvou příchutích - jahodová a banánová. Obsahuje 15% syrovátkového proteinového koncentrátu, díky čemuž je bohatá na bílkoviny. A co pro nás znamenají bílkoviny ? No svaly přece! :D
Proteinová kaše jahodová
Nebyla špatná, ale když ji porovnám s banánovou variantou, chuť ovoce je tam cítit o něco méně. Každopádně vůně jahod se ke mně donesla už po otevření balení a "neodešla", dokud jsem celou kaši nesnědla :D
Proteinová kaše banánová
Banánová proteinová kaše mi chutnala mnohem více, chuť banánu je tam opravdu výrazná. Ale nebude to asi jen tím, ale bude na tom mít podíl i fakt, že banány jsou mé nejoblíbenější ovoce :D
Třízrnná kaše natural
Tuto kaši bych opět doporučila hlavně těm, kteří nejsou moc na sladké nebo si raději ochutí kaši podle svého gusta. Kaše je pouze lehce nasládlá. Obsahuje jáhlové, rýžové a pohankové lupínky a také lněné semínko. Je vhodná také pro celiaky.
Mix ovesných kaší
Ovesná kaše čokoládová
Ovesnou kaši mám ze všech nejraději a tato čokoládová nezklamala. Čokoláda tam je hodně cítit, kašička krásně voní a potěší každého milovníka čokolády.
Když jsem byla dítě, tak jsem nic vanilkového neměla ráda. Ujížděla jsem na všem čokoládovém. Na tom ujíždím stále, nicméně poslední dobou jsem si také hodně oblíbila vanilku - a tak mi zachutnala i vanilková ovesná kaše. Po vanilce krásně voní i chutná.
Ovesná kaše ořechová
Ořechovou kaši jsem nechala mamce, ať má taky radost :D
Ovesná kaše brusinková
Brusinková kaše mě z ovesných kaší zaujala nejméně, jelikož ovocné varianty nemám až tak moc ráda (ikdyž...banánová mi chutnala :D).
Mix bezlepkových kaší
Pohanková kaše čokoládová
Osobně pohankovou kaši moc nemusím, pohanku mám spíše radši jako přílohu. Ovšem tato pohanková čokoládová kaše byla opravdu výborná! Čokoláda tam je opravdu hodně cítit stejná jako u ovesné varianty, takže znova opakuji, že pokud je někdo z vás milovník čokolády, určitě doporučuji tuto kaši vyzkoušet :)
Rýžová kaše malinová
Rýžovou kaši mám ráda a občas si vařím. Tato mě ale popravdě moc nezaujala...Kdyby byla v jiné příchuti, tak mám možná názor jiný, ale maliny jsou snad jediné ovoce, které mi moc nechutná, což je zřejmě důvod, proč mě ani moc nezaujala tato malinová rýžová kaše.A jak už jsem zmínila, ovocné varianty moc nemusím - spíše mě více lákají čokoládové, vanilkové, ořechové,... :)Müsli srdíčka
Srdíčka jsou opravdu krásně křupavá, nejsou však vyloženě tvrdá. Hodí se
na cestování, jelikož se vyrábí v praktickém 50g balení a navíc teď v
létě jsou vhodné také proto, že se vám nemohou nijak rozpustit.
Müsli srdíčka křupavá s čokoládou
Čokoládová srdíčka byla vážně úžasná - já si je dávala buď jako součást snídaně, nebo jsem si je nosila s sebou na svačinu :) Opět doporučuji všem milovníkům čokolády.
Müsli srdíčka křupavá s čokoládou a kokosem
Myslím, že se spousta z nás shodne na tom, že kombinace čokolády a kokosu je suprová záležitost. A müsli srdíčka v této příchuti to jen potvrzují. Takže pokud máte rádi čokoládu a kokos (anebo alespoň jedno z toho ;)), určitě je vyzkoušejte!
Müsli srdíčka křupavá s papájou
Müsli do ruky
Müsli do ruky jsou v podstatě to stejné jako müsli srdíčka, akorát tedy v jiném tvaru a ve větším, 100g balení. Navíc je najdete v různých příchutích. Já dostala na ochutnání příchuť cappuccino a banánové s kakaovými boby.
Müsli do ruky křupavé cappuccino
Jsem opět přenechala mamce, jelikož já kávu a různé kávové příchutě nemám ráda. Mamce moc chutnaly. Ale voněly hezky po cappuccinu, to musím uznat :)
Müsli do ruky křupavé banánové s kakaovými boby
Tuto příchuť jsem ochutnávala já, protože jak už z článku víte, mám moc ráda banány a čokoláda. A stejně jako kombinace čokoláda-kokos, tak i kombinace čokoláda-banán je moc super. A proto mě nezklamaly ani müsli do ruky v této příchuti.
Lupínky
Poslední dobou svačím různé cereálie v kombinaci s cottage nasladko velice často, takže mi další lupínky do sbírky udělaly velkou radost.
Pohankové lupínky
Pohankové lupínky mi moc chutnaly. Nečekejte žádné přeslazené cereálie - lupínky jsou jemně nasládlé, a já lehce cítila také ořechovou příchuť :) Jsou vyrobeny pouze z pohanky.
Špaldové lupínky
Ani u špaldových lupínek nečejte žádnou přeslazenost, opět jsou jen lehce nasládlé. Jsou vyrobeny pouze ze špaldy a mají vysoký obsah vlákniny.
Na pečení
Poznámka: Dort ani chléb jsem ještě nepekla, ale až tak učiním, tak recenzi doplním a dám vám odkaz do nějakého aktuálního článku :)
Čokoládový dort bez lepku
Beta chleba s ječmenem
Ostatní
Lněné semínko mleté
Lněné semínko je bohaté na nenasycené mastné kyseliny, vlákninu a obsahuje také 5 důležitých minerálních látek - vápník, hořčík, fosfor, zinek a železo. Výrobek obsahuje krom lněného semínka (83%) také kešu ořechy (5%), dýňové semínko (5%), skořici, třtinový cukr a propelanty (dusík).Já jej použila do lívanců a do mugcake:
Recept na lívance:
- 40g celozrnné mouky
- 20g mletého lněného semínka Semix
- 10g proteinu
- vejce
- lžička prášku do pečiva
- voda dle potřeby
Recept na mugcake:
- 30g OatMash v libovolné příchuti (já použila double chocolate)
- 20g mletého lněného semínka Semix
- 10g kokosové mouky
- 10g proteinu (libovolná příchuť, doporučuji čokoládový)
- vejce
- lžička prášku do pečiva
- 1/2 menší cukety (nastrouhat najemno)
- dle potřeby voda (není potřeba, pokud nevymačkáte vodu z cukety, nebo přidejte opravdu jen trošku)
Mák mlétý
Mák mi udělal taky radost. Jeho použití je různé - do buchet, koláčů, ale také například do kaší, palačinek, mugcaků atd :) Já ho zatím přidala do kaše, ale chystám se přidat jej také do palačinek/lívanců a mugcaku - samozřejmě pak na blog přidám recept :)
SOUTĚŽ
A abyste měli radost i vy, čtenáři, připravili jsme si pro vás se Semixem soutěž. Výherce dostane balíček obsahující produkty značky Semix.
A jaká je soutěžní otázka ?
Odpovědi pište do komentářů a připojte také svou emailovou adresu. Komentáře zveřejním až v den ukončení soutěže. Komentář přidaný již po ukončení je neplatný!
Do jakých kategorií dělí Semix jednotlivé skupiny cereálií a podle čeho je rozděluje ?
Odpovědi pište do komentářů a připojte také svou emailovou adresu. Komentáře zveřejním až v den ukončení soutěže. Komentář přidaný již po ukončení je neplatný!
Soutěž potrvá až do 31. července, výherce vyberu nejpozději do 5.8. (z důvodu, že do té doby budu v Praze).
Na mě jsou kaše docela sladké, ale po přídání bílého jogurtu už jsou super, takže jdu zkusit soutěžit :)
OdpovědětVymazatOmlouvám se za zkopírování odpovědi :D
Dělení cereálií
Semix jako první výrobce snídaňových cereálií začal dělit jednotlivé skupiny cereálií podle jejich výživových hodnot do kategorií A, B, C a D. Hlavním kritériem našeho dělení je obsah přidaného cukru a tuku:
kategorie A - cereálie nejprospěšnější - neochucené, nepřislazené, bez přidaného tuku
kategorie B - cereálie velmi prospěšné - ochucené a jen mírně oslazené
kategorie C - cereálie prospěšné - přislazené, s trochou přidaného tuku
kategorie D - cereálie méně prospěšné - oslazené, s tukem...a jak firma píše, Češi je milují :D
caracarob@gmail.com
SEMIX dělí cereálie do 4 kategorií (A,B,C,D) S tím, že cereálie ve skupině A jsou nejvíce tělu prospěšné a cereálie ve skupině D nejméně prospěšné, nicméně právě cereálie ze skupiny D Češi nejvíc "milují"! :D Je to pár dní, co jsem koukala zrovna na jejich stránky :) Jinak moc děkujeme za recenzi a za soutěž! :)
OdpovědětVymazatSemix muiluju a hrozně jsem si oblíbila kvůli dbrému složení ve výrobcích :)
OdpovědětVymazatkjsou kategorie A, B, C a D.
kategorie A - cereálie nejprospěšnější - neochucené, nepřislazené, bez přidaného tuku
kategorie B - cereálie velmi prospěšné - ochucené a jen mírně oslazené
kategorie C - cereálie prospěšné - přislazené, s trochou přidaného tuku
kategorie D - cereálie méně prospěšné - oslazené, s tukem
Tereza.Dr@seznam.cz
Super recenze :) odpoveď je do skupin A,B,C a D podle výživových hodnot (přidaný cukr a tuk) :)
OdpovědětVymazatluckaber@email.cz
Hlavním kritériem našeho dělení je obsah přidaného cukru a tuku:
OdpovědětVymazatkategorie A - cereálie nejprospěšnější - neochucené, nepřislazené, bez přidaného tuku
kategorie B - cereálie velmi prospěšné - ochucené a jen mírně oslazené
kategorie C - cereálie prospěšné - přislazené, s trochou přidaného tuku
kategorie D - cereálie méně prospěšné - oslazené, s tukem.
Bláža, blazaw@seznam.cz - pro případ výhry
Ahoj =) Semix dělí cereálie do kategorii A-D podle výživových hodnot (obsah přidaného cukru a tukuú
OdpovědětVymazatjackovova@gmail.com
Demix dělí cereálie do skupin A, B, C a D, a to podle jejich výživových hodnot.
OdpovědětVymazatdominika.zetova@seznam.cz
Cereálie jsou děleny podle jejich výživových hodnot do kategorií A, B, C a D. Hlavním kritériem je obsah přidaného cukru a tuku.
OdpovědětVymazatmachackovaaneta@email.cz
Kategorie A, B, C, D - hlavním kritériem našeho dělení je obsah přidaného cukru a tuku:
OdpovědětVymazatkategorie A - neochucené, nepřislazené, bez přidaného tuku,
kategorie B - ochucené a jen mírně oslazené,
kategorie C - přislazené, s trochou přidaného tuku,
kategorie D - oslazené, s přidaným tukem.
Hezký blog a prima recepty. Přeji krásný den a pohodové léto. S pozdravem Alena Valentová (alvalentova@seznam.cz)
Ahoj, díky za super recenzi, výrobky semix mám moc ráda :) Kategorie jsou to 4 : A,B,C,D podle výživových hodnot - hlavně podle obsahu tuku a cukru. Pěkný den
OdpovědětVymazatpetrkovaz@gmail.com
Kategorie A,B,C,D a dělí je podle obsahu přidaného cukru a tuku
OdpovědětVymazatkategorie A - cereálie nejprospěšnější - neochucené, nepřislazené, bez přidaného tuku
kategorie B - cereálie velmi prospěšné - ochucené a jen mírně oslazené
kategorie C - cereálie prospěšné - přislazené, s trochou přidaného tuku
kategorie D - cereálie méně prospěšné - oslazené, s tukem.
Semix dělí jednotlivé skupiny cereálií do kategorií A B C D a rozděluje podle obsahu tuku a cukru :-) erika.reznickova@seznam.cz
OdpovědětVymazatMoc prima článek :) Od semixu toho tolik neznám jen instantní kaše a tak bych chtěla zkusit i něco jiného :)
OdpovědětVymazatOdpověď:
kategorie A - cereálie nejprospěšnější - neochucené, nepřislazené, bez přidaného tuku
kategorie B - cereálie velmi prospěšné - ochucené a jen mírně oslazené
kategorie C - cereálie prospěšné - přislazené, s trochou přidaného tuku
kategorie D - cereálie méně prospěšné - oslazené, s tukem
Email- dendedankova@seznam.cz
Ahoj Luci, děkuji za recenzi produktů Semix, některé si kupuji a moc mi chutnají. Odpověď: Firma Semix dělí cereálie do 4 kategorií - A, B, C, D, a to podle jejich výživových hodnot. Rozhodující je obsah přidaného cukru a tuku.
OdpovědětVymazatE-mail: lucik.totik@seznam.cz
dobrý den, též mám ráda výrobky od semix, nejvíc kaši -80% a borůvkovou chia i když ta je na mě zbytečně moc sladká, po cestě do školy pak vždy mlsám srdíčka nejraději kokos/čoko <3
OdpovědětVymazatodpověď na soutěžní otázku, semix dělí müsli na BEZ CUKRU, ZAPÉKANÉ, SYPANÉ, DO RUKY A BIO, nabízí též BEZLEPKOVÉ a samostatné vločky :)
můj mail: verny.klimek@yahoo.com
S pozdravem Veronika Klímková
Semix začal dělit jednotlivé skupiny cereálií podle jejich výživových hodnot do kategorií A, B, C a D. Hlavním kritériem dělení je obsah přidaného cukru a tuku:
OdpovědětVymazatkategorie A - cereálie nejprospěšnější - neochucené, nepřislazené, bez přidaného tuku
kategorie B - cereálie velmi prospěšné - ochucené a jen mírně oslazené
kategorie C - cereálie prospěšné - přislazené, s trochou přidaného tuku
kategorie D - cereálie méně prospěšné - oslazené, s tukem
e-mail: meduska2005@azet.sk
Semix rozděluje cereálie do kategorií A,B,C a D.
OdpovědětVymazatA - cereálie nejprospěšnější
B - cereálie velmi prospěšné
C - cereálie prospěšné
D - cereálie méně prospěšné
z.oliv@email.cz - Olga Rusková
Krásný den, Semix dělí jednotlivé skupiny cereálií podle jejich výživových hodnot do kategorií A, B, C a D. Hlavním kritériem dělení je obsah přidaného cukru a tuku:
OdpovědětVymazatkategorie A - cereálie nejprospěšnější - neochucené, nepřislazené, bez přidaného tuku
kategorie B - cereálie velmi prospěšné - ochucené a jen mírně oslazené
kategorie C - cereálie prospěšné - přislazené, s trochou přidaného tuku
kategorie D - cereálie méně prospěšné - oslazené, s tukem
E-mail: MarieZelenkova@centrum.cz
Přeji krásný den, Majda :)
cereálií dělíme na A,B,C,D a dělí je PODLE PROSPĚŠNOSTI PRO ZDRAVÍ
OdpovědětVymazatOdpověď: Cereálie Semix dělí podle výživových hodnot do čtyř kategorií A, B, C a D. Hlavním kritériem je obsah přidaného cukru a tuku.
OdpovědětVymazate-mail: hani.svobodova@gmail.com
ahoj! cerálie dělí do kategorií A,B,C,D a rozděluje je podle obsahu přidaného cukru a tuků, jinak moc pěkný článek.. email adelnov1901@gmail.com
OdpovědětVymazatA- cereálie nejprospěšnější, neochucené, neoslazené, bez přidaného cukru
OdpovědětVymazatB - cereálie velmi prospěšné, ohcucené a málo přislazené
C - cereálie prospěšné, přislazené a s přidáním trochou tuku
D - cereálie málo prospěšné, oslazené a obsahují tuk
email - 6975989903@seznam.cz - RENÁTA SERYNOVÁ
podle jejich výživových hodnot do kategorií A, B, C a D. Hlavním kritériem našeho dělení je obsah přidaného cukru a tuku:
OdpovědětVymazatkategorie A - cereálie nejprospěšnější - neochucené, nepřislazené, bez přidaného tuku
kategorie B - cereálie velmi prospěšné - ochucené a jen mírně oslazené
kategorie C - cereálie prospěšné - přislazené, s trochou přidaného tuku
kategorie D - cereálie méně prospěšné - oslazené, s tukem.
/// petrweb@volny.cz
Semix jako první výrobce snídaňových cereálií začal dělit jednotlivé skupiny cereálií podle jejich výživových hodnot do kategorií A, B, C a D. Hlavním kritériem našeho dělení je obsah přidaného cukru a tuku:
OdpovědětVymazatkategorie A - cereálie nejprospěšnější - neochucené, nepřislazené, bez přidaného tuku
kategorie B - cereálie velmi prospěšné - ochucené a jen mírně oslazené
kategorie C - cereálie prospěšné - přislazené, s trochou přidaného tuku
kategorie D - cereálie méně prospěšné - oslazené, s tukem...a jak firma píše, Češi je milují :D
=== mirkabox@seznam.cz
Kategorie A,B,C,D a podle množství přidaného tuku a cukru.
OdpovědětVymazatanet.bartosova@email.cz
Cereálie dělí na A,B,C,D dle výživových hodnot. Hlavním kritériem dělení je obsah přidaného cukru a tuku.
OdpovědětVymazatmvavrlova@gmail.com
Odpoveď na súťažnú otázku :
OdpovědětVymazatCereálie rozdeľujete do 4. kategórií, resp. skupín: skupina A - tie sú najlepšie pre telo, pretože neobsahujú pridaný cukor ani tuk; skupina B - tieto cereálie sú veľmi dobré pre telo, lebo sú len málo sladené bez pridaného tuku; skupina C - cereálie sú sladené s pridaným tukom, no lem málo; skupina D - cereálie sú sladené s pridaným tukom, no najlepšie chutia.
Barbora Kočišová
e-mail: barkocis@gmail.com
Semix dělí cereálie podle jejich výživových hodnot do kategorií A,B,C,D, hlavním kritériem dělení je obsah přidaného cukru a tuku.
OdpovědětVymazatkategorie A - cereálie nejprospěšnější - neochucené, nepřislazené, bez přidaného tuku
kategorie B - cereálie velmi prospěšné - ochucené a jen mírně oslazené
kategorie C - cereálie prospěšné - přislazené, s trochou přidaného tuku
kategorie D - cereálie méně prospěšné - oslazené, s tukem
S pozdravem Hana Kůrková, můj e-mail kolka18@seznam.cz
Semix jako první výrobce snídaňových cereálií začal dělit jednotlivé skupiny cereálií podle jejich výživových hodnot do kategorií A, B, C a D. Hlavním kritériem našeho dělení je obsah přidaného cukru a tuku:
OdpovědětVymazatkategorie A - cereálie nejprospěšnější - neochucené, nepřislazené, bez přidaného tuku
kategorie B - cereálie velmi prospěšné - ochucené a jen mírně oslazené
kategorie C - cereálie prospěšné - přislazené, s trochou přidaného tuku
kategorie D - cereálie méně prospěšné - oslazené, s tukem
Ahoj, super článek :-) já mám ráda zejména srdíčka ale určitě po tvé recenzi vyzkouším nějaké ty kašičky, kterých není k snídani nikdy dost! A k soutěži..
OdpovědětVymazatDělení cereálií
Semix jadělí cereálie podle jejich výživových hodnot do kategorií A, B, C a D. Hlavním kritériem dělení je obsah přidaného cukru a tuku:
kategorie A - cereálie nejprospěšnější - neochucené, nepřislazené, bez přidaného tuku
kategorie B - cereálie velmi prospěšné - ochucené a jen mírně oslazené
kategorie C - cereálie prospěšné - přislazené, s trochou přidaného tuku
kategorie D - cereálie méně prospěšné - oslazené, s tukem
email: zamazbar@gmail.com
Dělení cereálií podle jejich výživových hodnot do kategorií A, B, C a D.
OdpovědětVymazatHlavním kritériem našeho dělení je obsah přidaného cukru a tuku:
kategorie A - cereálie nejprospěšnější
kategorie B - cereálie velmi prospěšné
kategorie C - cereálie prospěšné
kategorie D - cereálie méně prospěšné
amitka@seznam.cz
Semix snídaňové cereálie dělí podle výživových hodnot a to do kategorií: A, B, C a D. Hlavním kritériem našeho dělení je obsah přidaného cukru a tuku.
OdpovědětVymazatEnail: rajtr.miros@gmail.com
Kategorie A, B, C a D. Rozdělení je podle množství přidaného cukru a tuku
OdpovědětVymazatkategorie A - bez přidaného tuku
kategorie B - mírně oslazené
kategorie C - s přidaným tukem
kategorie D - sladké a tučné
aneta.chrastova@centrum.cz
Zdravím, Semix dělí jednotlivé skupiny cereálii do kategoriií A, B, C a D. Hlavním kritériem jejich dělení je obsah přidaného cukru a tuku:
OdpovědětVymazatkategorie A - cereálie nejprospěšnější - neochucené, nepřislazené, bez přidaného tuku
kategorie B - cereálie velmi prospěšné - ochucené a jen mírně oslazené
kategorie C - cereálie prospěšné - přislazené, s trochou přidaného tuku
kategorie D - cereálie méně prospěšné - oslazené, s tukem
Semix vyrobky jsem si take oblibila, proto me clanek potesil :) Emailova adresa je dorna@seznam.cz
Ahoj, Semix začal dělit jednotlivé skupiny cereálií podle jejich výživových hodnot do kategorií A, B, C a D. Hlavním kritériem dělení je obsah přidaného cukru a tuku. Govana@seznam.cz
OdpovědětVymazatJako první potravinářský výrobce dělí cereálie do čtyř kategorií dle jejich výživových hodnot. Hlavním kritériem našeho dělení je obsah přidaného cukru a tuku.
OdpovědětVymazatA - Cereálie nejprospěšnější - neochucené, nepřislazené, bez přidaného tuku.
B - Cereálie velmi prospěšné - ochucené a jen mírně oslazené
C - Cereálie prospěšné - přislazené, s trochou přidaného tuku
D - Cerálie méně prospěšné - oslazené, s tukem, ale Češi je milují.. :-)
Tereza Máťová - matovatereza@seznam.cz
dělení cereálií je podle jejich výživových hodnot - do kategorií A, B, C a D. Hlavním kritériem je obsah přidaného cukru a tuku .... magsor@centrum.cz
OdpovědětVymazatSemix delí cereálnie do kategórií A,B,C,D podla prospešnosti, hlavne podľa obsahu tuku a cukru v nich :) A je najprospešnejšie, B veľmi prospešné, C- prospešné, D- menej prospešné (milujú ich aj slováci nie len češi :D)
OdpovědětVymazatlenus.ka133@gmail.com
Hezký den, odpovídám na položenou otázku. Firma Semix dělí své cereálie do čtyř kategorií - A, B, C a D. Rozdílem mezi těmito kategoriemi je v množství přidaného cukru a tuků a tím i prospěšnosti pro lidské tělo od nejprospěšnějších (A), po nejméně prospěšné (D). E-mail: p.blanca@seznam.cz
OdpovědětVymazatAhoj:) ráda bych se zúčastnila soutěže. E-mail: Aluuuuna@seznam.cz
OdpovědětVymazatSemix dělí jednotlivé skupiny cereálií podle jejich výživových hodnot do kategorií A, B, C a D. Hlavním kritériem pro dělení je obsah přidaného cukru a tuku:
kategorie A - cereálie nejprospěšnější - neochucené, nepřislazené, bez přidaného tuku
kategorie B - cereálie velmi prospěšné - ochucené a jen mírně oslazené
kategorie C - cereálie prospěšné - přislazené, s trochou přidaného tuku
kategorie D - cereálie méně prospěšné - oslazené, s tukem
Firma SEMI dělí cereálie podle jejich výživových hodnot do kategorií A, B, C a D. Hlavním kritériem našeho dělení je obsah přidaného cukru a tuku:
OdpovědětVymazatkategorie A - cereálie nejprospěšnější - neochucené, nepřislazené, bez přidaného tuku
kategorie B - cereálie velmi prospěšné - ochucené a jen mírně oslazené
kategorie C - cereálie prospěšné - přislazené, s trochou přidaného tuku
kategorie D - cereálie méně prospěšné - oslazené, s tukem...
Děkuji za velmi poučnou recenzi. Doslova jsem jí zhltla. S pozdravem. Petra Šmídková, Palackého 1175, Stříbro, 34901.sipeji@seznam.cz
Roděluje je do kategorií A, B, C a D. Rozdělení je podle obsahu přidaného cukru a tuku.
OdpovědětVymazatveronikanemcova4@seznam.cz
Semix dělí jednotlivé skupiny cereálií podle jejich výživových hodnot do kategorií A, B, C a D. Hlavním kritériem dělení je obsah přidaného cukru a tuku.
OdpovědětVymazatKategorie A - cereálie nejprospěšnější - neochucené, nepřislazené, bez přidaného tuku
Kategorie B - cereálie velmi prospěšné - ochucené a jen mírně oslazené
Kategorie C - cereálie prospěšné - přislazené, s trochou přidaného tuku
Kategorie D - cereálie méně prospěšné - oslazené, s tukem.
Tvoje věrná čtenářka,
bjankabanjac@gmail.com
:)
Semix výrobky jsou rozdělené podle výživových hodnot, hlavním kritériem rozdělení je množství přidaného cukru a tuku. Skupina A jsou výrobky nejzravější, bez přidaného cukru, tuku, neochucené, skupina B jsou ochucené a trošku přislazené, C jsou přislazené s troškou tuku a D jsou oslazené a s tukem. :)
OdpovědětVymazataklunajka@seznam.cz
Hlavním kritériem dělení je obsah přidaného cukru a tuku:
OdpovědětVymazatKategorie A - cereálie nejprospěšnější - neochucené, nepřislazené, bez přidaného tuku
Kategorie B - cereálie velmi prospěšné - ochucené a jen mírně oslazené
Kategorie C - cereálie prospěšné - přislazené, s trochou přidaného tuku
Kategorie D - cereálie méně prospěšné - oslazené, s tukem
zdencza84@centrum.cz
1, podle jejich výživových hodnot do kategorií A, B, C a D.
OdpovědětVymazat2, Hlavním kritériem dělení je obsah přidaného cukru a tuku:
kategorie A - cereálie nejprospěšnější - neochucené, nepřislazené, bez přidaného tuku
kategorie B - cereálie velmi prospěšné - ochucené a jen mírně oslazené
kategorie C - cereálie prospěšné - přislazené, s trochou přidaného tuku
kategorie D - cereálie méně prospěšné - oslazené, s tukem
1, podle jejich výživových hodnot do kategorií A , B, C a D.
OdpovědětVymazat2, Hlavním kritériem dělení je obsah přidaného cukru a tuku:
kategorie A - cereálie nejprospěšnější - neochucené, nepřislazené, bez přidaného tuku
kategorie B - cereálie velmi prospěšné - ochucené a jen mírně oslazené
kategorie C - cereálie prospěšné - přislazené, s trochou přidaného tuku
kategorie D - cereálie méně prospěšné - oslazené, s tukem
mail: abcbox@seznam.cz
Semix dělí cereálie do skupiny a,b, c a d podle prospěšnosti, hlavně podle přidaného cukru a tuku.
OdpovědětVymazatsklarova.jana@email.cz
Semix dělí jednotlivé skupiny cereálií podle jejich výživových hodnot do kategorií A, B, C a D podle obsahu přidaného cukru a tuku:
OdpovědětVymazatA - cereálie nejprospěšnější - neochucené, nepřislazené, bez přidaného tuku
B - cereálie velmi prospěšné - ochucené mírně oslazené
C - cereálie prospěšné - přislazené, s trochou přidaného tuku
D - cereálie méně prospěšné - oslazené, s tukem.
email: svestkovahanicka@seznam.cz
Cereálie se dělí do kategorií A,B,C,D,a to podle jejich prospěšnosti pro zdraví. Při výrobě snídaňových cereálií je zásadní, jaká hlavní surovina byla na jejich výrobu použita, dalším důležitým kritériem je obsah tuku, velmi podstatným kritériem dělení je pak i obsah cukru. Pokud například oves obsahuje od přírody asi 7 % tuku, pak i ryze ovesné müsli nebo ryze ovesné lupínky budou mít více tuku než stejně "ryzí" křupavé vločky pšeničné či ječné. A pokud se k ovesnému müsli přidá ještě 15 - 20 % tuku, už se bude jednat o kalorickou bombu z nejméně prospěšné kategorie D. Pokud chceme zůstat štíhlí nebo zhubnout, je třeba si vybírat cereálie z kategorií A a B.
OdpovědětVymazatbarbora.3@seznam.cz
1. podle jejich výživových hodnot do kategorií A, B, C a D.
OdpovědětVymazat2. Hlavním kritériem je obsah přidaného cukru a tuku:
kategorie A - cereálie nejprospěšnější - neochucené, nepřislazené, bez přidaného tuku
kategorie B - cereálie velmi prospěšné - ochucené a jen mírně oslazené
kategorie C - cereálie prospěšné - přislazené, s trochou přidaného tuku
kategorie D - cereálie méně prospěšné - oslazené, s tukem ///// martasormova@seznam.cz
Dělení cereálií
OdpovědětVymazatSemix jako první výrobce snídaňových cereálií začal dělit jednotlivé skupiny cereálií podle jejich výživových hodnot do kategorií A, B, C a D. Hlavním kritériem našeho dělení je obsah přidaného cukru a tuku:
kategorie A - cereálie nejprospěšnější - neochucené, nepřislazené, bez přidaného tuku
kategorie B - cereálie velmi prospěšné - ochucené a jen mírně oslazené
kategorie C - cereálie prospěšné - přislazené, s trochou přidaného tuku
kategorie D - cereálie méně prospěšné - oslazené, s tukem
E-mail: miriam.demkova@seznam.cz
Ahoj :), Semix dělí cereálie do 4 kategorií: A - cereálie nejprospěšnější, B - cereálie velmi prospěšné, C - cereálie prospěšné, D - cereálie méně prospěšné. Dělí se podle toho jestli a kolik obsahují cukru, tuku nebo jestli jsou nějak ochucené :) Jinak krásná soutěž, přeji hodně úspěchů tvému blogu :)
OdpovědětVymazatt.kubelkova@seznam.cz
Semix dělí jednotlivé skupiny cereálií podle jejich výživových hodnot do kategorií A, B, C a D. Hlavním kritériem dělení je obsah přidaného cukru a tuku.
OdpovědětVymazatbrazdova.p@seznam.cz
Dobrý den,jako milovník a věrný konzument produktů od Semixu (hlavně kaše, lupínky pohankové a špaldové a moc se těším na vyzkoušení proteinových kaší) prosím o zapojení se do soutěže:
OdpovědětVymazatMirka Vaizová
kenya.m@seznam.cz
Odpověď na soutěžní otázku:
Semix dělí jednotlivé skupiny cereálií podle jejich výživových hodnot do kategorií A, B, C a D. Hlavním kritériem dělení je obsah přidaného cukru a tuku:
kategorie A - cereálie nejprospěšnější - neochucené, nepřislazené, bez přidaného tuku
kategorie B - cereálie velmi prospěšné - ochucené a jen mírně oslazené
kategorie C - cereálie prospěšné - přislazené, s trochou přidaného tuku
kategorie D - cereálie méně prospěšné - oslazené, s tukem
díky a doufám, že vyhraju :-) hezké léto všem
Miri
Semix dělí cereálie do skupin podle jejich výživových hodnot do kategorií A, B, C a D. Zaměřují se především na posuzování přidaného cukru a tuku.
OdpovědětVymazatPája (Pajda555@seznam.cz)
Kategorie A,B,C,D a dělí se podle prospěšnosti.
OdpovědětVymazatBartova.hanca@seznam.cz... Jinak skvělá recenze :)
Dělí je do 4 kategorií: A,B,C,D.
OdpovědětVymazatpodle obsahu přidaného cukru a tuku.
"A" jsou cereálie nejprospěšnější neobsahují žádné přidané cukry ani tuky
"B" jsou cereálie hodně prospěšné, jsou ochucené a jen mírně oslazené
"C" jsou cereálie prospěšné, s trochou přidaného tuku a přislazované
"D" jsou cereálie nejméně prospěšné a obsahují nejvíc přidaných tuků a cukrů
terkavinklarkova@gmail.com
Dobrý den, semix dělí cereálie do čtyř skupin A,B,C a D.
OdpovědětVymazatSkupina A: cereálie nejprospěšnější - bez cukru a tuku, neochucené
Skupina B. cereálie velmi prospěšné - jsou ochucené a jen málo oslazené
Skupina C: cereálie prospěšné - přislazené a s přidáním trošky tuku
Skupina D: cereálie méně prospěšné - a ty jsou oslazené a s tukem
Snad je to takto v pořádku :) hezký den Jana Syřištová, email: syristovi01@seznam.cz
Dobrý den,
OdpovědětVymazatodpověď na vaši soutěžní otázku jsou 4 kategorie, označené písmeny. Udávají se podle výživových hodnot, přičemž hlavními kritérii jsou podíl tuku a cukru.
Hezké dny Petra Svatková (petra.svatkova@gmail.com)
Semix jako první výrobce snídaňových cereálií začal dělit jednotlivé skupiny cereálií podle jejich výživových Kategorie A, B, C a D, hlavním kritériem je obsah přidaného cukru a tuku:
OdpovědětVymazatkategorie A - cereálie nejprospěšnější - neochucené, nepřislazené, bez přidaného tuku
kategorie B - cereálie velmi prospěšné - ochucené a jen mírně oslazené
kategorie C - cereálie prospěšné - přislazené, s trochou přidaného tuku
kategorie D - cereálie méně prospěšné - oslazené, s tukem
sigrun01@seznam.cz
denisa.diepoldova@gmail.com
OdpovědětVymazatDělení cereálií
Semix dělí jednotlivé skupiny cereálií podle jejich výživových hodnot do kategorií A, B, C a D. Rozděluje je podle obsahu přidaného cukru a tuku:
kategorie A - cereálie nejprospěšnější - neochucené, nepřislazené, bez přidaného tuku
kategorie B - cereálie velmi prospěšné - ochucené a jen mírně oslazené
kategorie C - cereálie prospěšné - přislazené, s trochou přidaného tuku
kategorie D - cereálie méně prospěšné - oslazené, s tukem
1. podle jejich výživových hodnot do kategorií A, B, C a D.
OdpovědětVymazat2. Hlavním kritériem je obsah přidaného cukru a tuku:
evaweb@volny.cz
Delime na A-nejprospesnejsi
OdpovědětVymazatB-velmi prospesne
C-prospesne
Dmene prospesne
Delime je podle vyzivovych hodnot
Semix dělí cereálie na skupiny A, B, C, D podle prospěšnosti a výživových hodnot, kde A je nejlepší varianta a D nejhorší (komerční kaše tvářící se zdravě) - přesněji podle toho, zda obsahují přidaný cukr (řepný, třtinový) a přidaný (zejména palmový) tuk.
OdpovědětVymazatDíky za recenzi, kaše si obvykle nekupuji, ale vícezrnnou a proteinovou vyzkouším určitě! Díky za tip.
Miquila@seznam.cz
Ahoj, prima soutěž, Semix mám ráda a hodně výrobků jsem už ozkoušela.
OdpovědětVymazatOdpověď na otázku: Semix dělí jednotlivé skupiny cereálií podle výživových hodnot a hlavně obsahu přidaného cukru a tuku do kategorií A, B, C, D. A jsou nejprospěšnější a D ty nejmíň prospěšné.
Lenka (psyxx@centrum.cz)
Dělí se do kategorií A, B, C a D. Hlavním kritériem dělení je obsah přidaného cukru a tuku. binderovamichaela@email.cz
OdpovědětVymazat1 - podle jejich výživových hodnot do kategorií A, B, C a D.
OdpovědětVymazat2 - hlavním kritériem dělení je obsah přidaného cukru a tuku:
kategorie A - cereálie nejprospěšnější - neochucené, nepřislazené, bez přidaného tuku
kategorie B - cereálie velmi prospěšné - ochucené a jen mírně oslazené
kategorie C - cereálie prospěšné - přislazené, s trochou přidaného tuku
kategorie D - cereálie méně prospěšné - oslazené, s tukem../// Eva, megabox@centrum.cz
Semix dělí cereálie na skupiny A, B, C a D. Hlavním kritériem dělení je obsah přidaného cukru a tuku:
OdpovědětVymazatkategorie A - cereálie nejprospěšnější - neochucené, nepřislazené, bez přidaného tuku
kategorie B - cereálie velmi prospěšné - ochucené a jen mírně oslazené
kategorie C - cereálie prospěšné - přislazené, s trochou přidaného tuku
kategorie D - cereálie méně prospěšné - oslazené, s tukem...a jak firma píše, Češi je milují :D
email - berushga@seznam.cz
Semix jako první výrobce snídaňových cereálií začal dělit jednotlivé skupiny cereálií podle jejich výživových hodnot do kategorií A, B, C a D. Hlavním kritériem dělení je obsah přidaného cukru a tuku:
OdpovědětVymazatkategorie A - cereálie nejprospěšnější - neochucené, nepřislazené, bez přidaného tuku
kategorie B - cereálie velmi prospěšné - ochucené a jen mírně oslazené
kategorie C - cereálie prospěšné - přislazené, s trochou přidaného tuku
kategorie D - cereálie méně prospěšné - oslazené, s tukem
email - malevanaja@seznam.cz
Semix je dělí podle jejich výživovcýh hodnot do kategorií A,B,C,D, hlavní kritérium dělení je obsah cukru a tuku :)
OdpovědětVymazatkeyfli.b@seznam.cz
Pa Beat :)
Ahoj Lucy, zasílám Ti svoji odpověď:
OdpovědětVymazatSemix dělí cereálie do 4 kategorií podle jejich výživových hodnot - A (neochucené, nepřislazené, bez tuku), B (ochucené a mírně oslazené), C (přislazené s trochou tuku), D (oslazené s tukem).
S pozdravem
Veronika
e-mail: veruska.23@seznam.cz
Ahoj, pěkná recenze. :-) Já zkoušela kaši vícezrnou a protein-jahoda, ještě na mě ale ve skříni čeká chia borůvka, protein-banán a ovesná -80%. Tak uvidím. :-) K té soutěži: semix rozděluje cereálie do skupin A-D podle prospěšnosti na zdraví a obsahu přidaného cukru a tuku. Email: hanabernhardova@seznam.cz
OdpovědětVymazatcereálie dělíme na A,B,C,D a E DĚLÍ je PODLE PROSPĚŠNOSTI PRO ZDRAVÍ
OdpovědětVymazatada.voracova@gmail.com
Ahoj Lucy, opět skvělý článek! Přes to že na tyhle dvě věci recenze ještě nebyly, tak mě moc zaujaly směsy na dort a na chleba. Ale lákavě vypadá opravdu všechno :D
OdpovědětVymazatFirma Semix dělí cereálie do kategorií A,B,C,D podle obsahu přidaného cukru a tuku.
stepatomanova@email.cz
podle jejich výživových hodnot do kategorií A, B, C a D. Hlavním kritériem dělení je obsah přidaného cukru a tuku ==== marta, masorm@centrum.cz
OdpovědětVymazatSemix dělí cereálie do skupin A, B, C a D a to podle jejich výživových hodnot což se mi straaaašně líbí a mají za to u mě velké +
OdpovědětVymazatPS: Proteinovou kaši s banánem určitě zkusím, jelikož je to i moje nejoblíbenější ovoce ;)
Lenka Zdeňková :)
lenzden2@seznam.cz
Ahojky.. tak to je parádní soutěž :) já mám Semix hrozně ráda a kupuju si od nich někdy ty kaše a hlavně ty srdíčka :D ty proteinový kaše jsem ještě neměla, ale chystám se na ně taky.. když totiž není jaksi čas, tak tohle mě zachrání pokaždý :) jinak k otázce: Semix cereálie jsou děleny podle výživových hodnot, kde hlavním kritériem je obsah přidaného cukru a tuku. Cereálie se pak dělí na 4 kategorie: kategorie A (neochucené, nepřislazené, bez přidaného tuku), kategorie B (ochucené a jen mírně oslazené), kategorie C (přislazené, s trochou přidaného tuku), kategorie D (oslazené,s tukem). :) doufám, že se na mě usměje štěstí :) krásný den P.S: petragaletkova@gmail.com
OdpovědětVymazatSemix jako první výrobce snídaňových cereálií začal dělit jednotlivé skupiny cereálií podle jejich výživových hodnot do kategorií A, B, C a D. Hlavním kritériem našeho dělení je obsah přidaného cukru a tuku:
OdpovědětVymazatkategorie A - cereálie nejprospěšnější - neochucené, nepřislazené, bez přidaného tuku
kategorie B - cereálie velmi prospěšné - ochucené a jen mírně oslazené
kategorie C - cereálie prospěšné - přislazené, s trochou přidaného tuku
kategorie D - cereálie méně prospěšné - oslazené, s tukem
email -stepashanelova@seznam.cz , musím říct, že tento článek mě moc upoutal, ostatně jako jakkýkoliv jiný, a určitě nějaký produkt od semix vyzkouším :)
Semix dělí cereálie do 4 kategorií - A, B, C a D, a to podle jejich výživových hodnot, především podle obsahu přidaného cukru a tuku.
OdpovědětVymazatbjetka.kotrbova@seznam.cz
Semix dělí cereálie do kategorií - A-nejprospěšnější - neochucené, B-velmi prospěšné- ochucené, C-prospěšné-přislazené, D-méně prospěšné-oslazené
OdpovědětVymazatjenny2005@seznam.cz
Semix je dělí podle jejich výživových hodnot do kategorií A, B, C a D. Hlavním kritériem našeho dělení je obsah přidaného cukru a tuku:
OdpovědětVymazatkategorie A - cereálie nejprospěšnější - neochucené, nepřislazené, bez přidaného tuku
kategorie B - cereálie velmi prospěšné - ochucené a jen mírně oslazené
kategorie C - cereálie prospěšné - přislazené, s trochou přidaného tuku
kategorie D - cereálie méně prospěšné - oslazené, s tukem
Zda je to dobře netuším :D
miuka12@seznam.cz
podle jejich výživových hodnot do kategorií A, B, C a D. Hlavním kritériem je dělení je obsah přidaného cukru a tuku === Eva, evahrach@centrum.cz
OdpovědětVymazatpodle jejich výživových hodnot do kategorií A, B, C a D. Hlavním kritériem dělení je obsah přidaného cukru a tuku /// Květa, kvetaweb@volny.cz
OdpovědětVymazatpodle jejich výživových hodnot do kategorií A, B, C a D. Hlavním kritériem dělení je obsah přidaného cukru a tuku:
OdpovědětVymazatkategorie A - cereálie nejprospěšnější - neochucené, nepřislazené, bez přidaného tuku
kategorie B - cereálie velmi prospěšné - ochucené a jen mírně oslazené
kategorie C - cereálie prospěšné - přislazené, s trochou přidaného tuku
kategorie D - cereálie méně prospěšné - oslazené, s tukem
Mirka /// mirkafb@centrum.cz
podle jejich výživových hodnot do kategorií A, B, C a D. Hlavním kritériem dělení je obsah přidaného cukru a tuku === Alena Vlnasová, alenavlnasova@centrum.cz
OdpovědětVymazatpodle jejich výživových hodnot do kategorií A, B, C a D. Hlavním kritériem dělení je obsah přidaného cukru a tuku:
OdpovědětVymazatkategorie A - cereálie nejprospěšnější - neochucené, nepřislazené, bez přidaného tuku
kategorie B - cereálie velmi prospěšné - ochucené a jen mírně oslazené
kategorie C - cereálie prospěšné - přislazené, s trochou přidaného tuku
kategorie D - cereálie méně prospěšné - oslazené, s tukem
Evča, emor@seznam.cz
Dělení cereálií
OdpovědětVymazatSemix jako první výrobce snídaňových cereálií začal dělit jednotlivé skupiny cereálií podle jejich výživových hodnot do kategorií A, B, C a D. Hlavním kritériem našeho dělení je obsah přidaného cukru a tuku:
kategorie A - cereálie nejprospěšnější - neochucené, nepřislazené, bez přidaného tuku
kategorie B - cereálie velmi prospěšné - ochucené a jen mírně oslazené
kategorie C - cereálie prospěšné - přislazené, s trochou přidaného tuku
kategorie D - cereálie méně prospěšné - oslazené, s tukem...a jak firma píše
lela25@email.cz
Výrobky Semix prostě miluji!
OdpovědětVymazatOdpověď na soutěžní otázku je: Dělí se do kategorií A, B, C a D podle podle výživových hodnot. Hlavní kritérium je přidaný cukr a tuk.
janeckova.mart@gmail.com
Semix dělí cereálie do kategorií A, B, C a D podle jejich výživových hodnot, kdy hlavním kritériem je obsah přidaného cukru a tuku (e-mail: mysycka@email.cz)
OdpovědětVymazatSemix dělí jednotlivé skupiny cereálií podle jejich výživových hodnot do kategorií A, B, C a D.
OdpovědětVymazatHlavním kritériem dělení je obsah přidaného cukru a tuku:
kategorie A - cereálie nejprospěšnější - neochucené, nepřislazené, bez přidaného tuku;
kategorie B - cereálie velmi prospěšné - ochucené a jen mírně oslazené;
kategorie C - cereálie prospěšné - přislazené, s trochou přidaného tuku;
kategorie D - cereálie méně prospěšné - oslazené, s tukem.
Můj e-mail: kristyna.parolova@gmail.com
Přeju krásný den :-)
Dělí je do 4 skupin - A, B, C, D.. podle prospěšnosti pro zdraví :)
OdpovědětVymazata mimochodem.. moc pěkný článek-jako vždy :)
Ahoj, Semix je rozděluje do kategorií od nejzdravějších po nejméně zdravé A- neslazené, jen čistě ceréále B- jen mírně oslazené C- trochu víc přidaného tuku a cukru D- ty největší prasárničky, který maj lidi nejradši :D
OdpovědětVymazatemailová adresa je filipmarkalous@email.cz