neděle 19. června 2016

Bombus energy

Ahojky!
Dnes mám pro Vás článek věnovaný tyčinkám Bombus, o kterých jste už jistě slyšeli.
Chtěla bych také poděkovat firmě Bombus za možnost tyčinky otestovat :)
Jedná se o RAW energetické tyčinky vyrobené bez tepelné úpravy z čistě přírodních surovin.
Díky tomu, že nejsou tepelně zpracovány, nepřicházejí o žádné nutriční hodnoty. Navíc mají velký obsah vitamínů a minerálních látek. To, co musím ocenit, je skutečnost, že neobsahují zbytečné konzervační látky a umělá sladidla. Obsahují pouze přirozeně vyskytující se cukry. Všechny jsou bez konzervačních látek, lepku, mléka a sóji.
Tyčinky skvěle zasytí a dodají energii. Navíc jsou díky své konzistenci velmi vhodné na cestování - už jen kvůli své konzistenci. Navíc nehrozí, že se vám tyčinka roztopí. 

Nutno podotknout, že se tyto tyčinky značně liší konzistencí od jiných tyčinek - například od müsli. Záleží na příchuti - některé jsou měkčí, některé tužší.

Bombus RAW energy
Řada ovocných tyčinek vyráběných čistě z přírodních látek. Na trhu jsou ze všech tyčinek Bombus nejdéle a tak je určitě řada z vás již zná.
Můžete ji najít v šesti příchutích:

Bombus RAW protein
Tyto tyčinky jsou speciálně vyrobené pro sportovce a další, kteří hledají vhodný zdroj bílkovin čistě rostlinného původu - v tomto přírodě rýžového proteinu.Rýžový protein obsahuje všech 9 esenciálních aminokyselin a navíc je nízkoalergenní.
Můžete ji najít ve třech příchutích:

Slim snack
Jedná se o tyčinky s nižší kalorickou hodnotou. Jsou lehce stravitelné a obsahují čistě přírodní suroviny - mix pohanky, semínek a ovoce s přirozeně vyskytujícími se cukry. Od zbylých tyčinek Bombus se zásadně liší větším podílem semínek. Na chuti se semínka nepodepisují v takové míře. Více se to projevilo na konzistenci, která je oproti ostatním tyčinkám krupavější.
Můžete ji najít ve třech příchutích:


A nakonec Vám přináším recenzi pár příchutí (další ochutnané příchutě budu postupně doplňovat a informovat Vás o aktualizaci článku):

Raw energy jablko&skořice - Má skvělou jablečnou chuť a také skořice zde jde krásně cítit. Má tmavší, měkčí konzistenci. Obsahuje datle, jablka a skořici.
Raw energy kakao - měkká konzistence, hned po otevření mě omámila kakaová vůně. Tyčinka je příjemně sladká a potěší každého milovníka čokolády :) Obsahuje datle, kakaové boby a kakao.
Raw energy kešu&meruňka - Tyčinka měla tužší a lepivější konzistenci. Je příjemně sladká. Obahuje datle, kešu ořechy a meruňky.
Raw energy kokos&kakao
Raw energy marakuja&kokos - Má svěží, exotickou chuť. Má světlejší, tužší konzistenci. Obsahuje datle, kokos a koncentrovanu šťávu z maracuji.
Raw energy kešu&káva
Raw protein banán - Tmavší, měkká konzistene. Skvělá chuť banánu. Z proteinových je u mě na druhém místě. Obsahuje datle, banán, rýžový protein a kokos.
Raw protein kakaové boby - Ihned po otevření mě omámila silná kakaová vůně a po ochutnání se dostavil kakaový zážitek. Není ani měkká, ani tvrdá...spíše tak něco mezi. Občas trochu křupavá. Obsahuje datle, kakao, nepražené kakaové boby a z 22% rýžový protein. Z proteinových verzí Bombus mi chutnala nejvíce.
Slim snack švestka&semínka+chia - chuť švestky je tam opravdu cítit, hlavně mi to připomnělo chuť sušených švestek. Jak už jsem psala výše, tyčinky Slim snack obsahují více semínek a proto je jejich konzistenci křupavější, tužší. Nejsou zkrátka tak měkké jako třeba Raw protein.
Slim snack banán&semínka+chia
Slim snack kakao&semínka+chia - Tyčinka obsahuje datle, kakao, pohanku, slunečnicová, chia a lněná semínka.


Bombus tyčinky můžete zakoupit ve zdravých výživách, eshopech se sportovní a zdravou výživou či přímo na eshopu Bombus ZDE.  

Co vy ? Už jste Bombusky ochutnali ? Pokud ano, jaká Vám chutnala nejvíce a jaká naopak nejméně ? Mě nejvíce zaujaly proteinové verze Bombusek a určitě bych byla ráda, kdyby se začaly vyrábět další příchutě :)

 INSTAGRAM / FACEBOOK

BOMBUS / INSTAGRAM BOMBUS / FACEBOOK BOMBUS

2 komentáře:

  1. Jasně, že Bombusky znám :) Nejraději mám kakao a kakaové boby, ale je pravda, že některé jsem ještě nezkusila.. A z těch proteinových asi všechny :3

    OdpovědětVymazat
  2. Bombusky mám ráda. Nejraději kakaové. Ještě mají jednu řadu - Kids energy. Taky o nich mám článek na blogu - dokonce vlastně dva. Jeden je věnovaný speciálně tyčinkám Bombus a druhý byl o raw tyčinkách a jedna z nich byla právě bombuska... . Pro zájemce případně k nahlédnutí tady ->
    http://werka13.blog.cz/1603/tycinky-bombus
    http://werka13.blog.cz/1504/raw-tycinky-bombus-a-lifebar

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za návštěvu blogu a za každý komentář, ať už pozitivní či negativní - chybami se člověk učí :)